Stroboscopic Artefacts, la ultimul episod al seriei Stellate

Stroboscopic Artefacts, la ultimul episod al seriei Stellate

Stroboscopic Artefacts va lansa la începutul lunii decembrie ultimul episod din seria Stellate, cel de-al 4-lea, și va conține materiale compuse de nume grele precum Luke Slater sau James Ruskin, printre alții.

Casa de discuri a reușit să crească în trei ani de la lansare mai mult decât au reușit unele în 10 ani datorită misiunii ei atât de clare. Față de alte case de discuri, la SA toată muzica a fost foarte bine orientată atât înspre publicul consumator cât și înspre producători, iar consumatorii de acest gen s-au strâns repede în jurul acesteia. Astfel s-a ajuns la încă o barieră depășită, finalizarea primei serii experimentale.

Stellate 4 va fi livrată într-o serie limitată de 300 de viniluri duble de 10′ împachetate într-o cutie metalică. Lansarea digitală va urma de abia pe 17 ianuarie 2013.  Pe cele două discuri veți putea găsi câte două piese semnate de Luke Slater sub pseudonimul L.B. Dub Corp, Choctaw Dub și Indulgent Dub. Alături de acesta se află grupul parizian Dscrd cu piesele abstracte Aedificare și Interitum, apoi duo-ul Sendai format din Peter Van Hoesen și Yves De Mey, cu piesa Without The Written Word, în două părți. Lansarea este finalizată de James Ruskin cu piesele Cabin Fever și Cast Down.

Greutatea colaborărilor acestei case de discuri a fost un element decisiv în stabilirea renumelui ei pe scenă și sperăm ca situația economică să nu determine reorientarea mărcii.

 mai multe stroboscopicartefacts.com