„No Objection”, ultimul release de la Sean Jay Dee și Ranno Vollman

DJ-ul și producătorul Sean Jay Dee, reprezentat de agenția Cyclic, a lansat, la finalul lui 2010, un nou EP, de aceasta dată în colaborare cu Ranno Vollman.

„No Objection” a fost produs la label-ul Crossworld Records și cuprinde, pe lângă varianta originală a piesei ce dă și numele EP-ului, trei remixuri semnate Diry ‘Yeye”, Michael Pato și Radu F. Release-ul are numărul de catalog CWR025a și este disponibil pe Beatport.

Într-un timp scurt, materialul a stârnit reacții pozitive din partea unor nume ca Ant Brooks, Carlo Lio, Hector Moralez, Audiojack, Mulder, Luca M, Rennie Foster, Nick Daring, Amine Edge, Roy Gilles, Horatio, Luca Bortolo, Rob Small, Greg Parker sau Philip Aruda.

Tot în decembrie, Sean Jay Dee a semnat un alt EP, „I can feel your love”, producție rezultată în urma colaborării cu Excentric și lansată la aceeași casă de discuri, Crossworld Records.

Originar din Iași, Sean Jay Dee este un pasionat de muzică încă din primii ani de viață. Cei dintâi pași în industria de gen i-a făcut la posturile radio și în cel mai important club din capitala Moldovei. Cu timpul, a fost invitat la tot mai multe gig-uri în țară și străinătate, iar numărul seturilor la diverse posturi radio a crescut spectaculos.