O seară cu B-Complex

O seară cu B-Complex

Pentru că sesiunea vine cu pași repezi și trebuie relaxare înainte, am zis că Boiler is the place to be și B-Complex is the man to see. Cu cine altcineva decât cu prietenele tale ?

Mereu la petreceri e partea de început: intri în club, mergi la garderobă, vrei să mergi la bar să-ți iei ceva de băut dar ajungi după cel puțin o oră pentru că pe drum te întâlnești cu fel și fel de oameni cu care majoritatea te vezi doar la evenimente. Stai la povești/bârfe, afli ce a mai facut x și y, vezi cine a mai schimbat partenerii între ei, că doar deh..trăim într-un sat și nu există prea multe opțiuni, după care într-un final ajungi la bar unde inevitabil te mai intalnești cu cineva și poți să-ți iei băutura dorită. În timpul acesta de „warm-up” puțini sunt cei care dansează, eventual cei care au venit deja de acasă pregătiți sau au venit special pentru dj-ul de warm-up.

Setul lui Padre de aseara nu a dezamăgit cu nimic asteptările mele, a mers în perfectă ambianță cu Bull Frog-urile și cu râsetele noastre.

După multă socializare, împărtășit de amintiri penibile și făcut pătrațele, am simțit cum s-a schimbat vibe-ul, neînsemnând altceva decât că B-Complex a intrat la pupitru. Așa cum m-a obișnuit deja dățile anterioare la Boiler, setul lui a fost unul plin de instigare la stare de bine.

Partea de mijloc a petrecerii: e partea în care mă mut cât mai aproape de boxe, dar destul de departe încât să nu mă calce nimeni în picioare. La partea asta nu-mi place să socializez, sunt foarte antisocială, dansez cu ochii închiși și ignor lumea din jurul meu (dacă nu-mi dă cu sticla de bere în cap). Setul lui B-Complex m-a făcut să mă refugiez, să uit de toate problemele cotidiene, să uit de sete și de foame și doar să mă simt bine. Asta e pentru mine muzica și dansul: un refugiu, un element care mă face să las totul în urmă și când se termină să fiu cu zâmbetul pe buze și plină de energie.

Numai bine pentru următorul set, al lui Madliquid, un nume deja foarte cunoscut la noi în țară. Seturile lui Madliquid nu au cum să dezamăgească: sunt pline de pozitivism și energie și au un mod aparte de a interacționa cu publicul. Am urmărit de-a lungul timpului evoluția lui și sunt sigură că ne putem aștepta să ne uimească în continuare.

Singurul lucru care mi-a displăcut a fost sonorizarea, în față lângă boxe se auzea prea tare și destul de distorsionat și la mijloc auzeam ce vorbeau oamenii din jur.

All in all, a fost o seară pe care nu o voi uita curând, cu foarte mult râs, câțiva dinți ciobiți, multe îmbrățișări, oameni faini și evident muzica bună.

Luv, Ștef

2013.01.18boiler