Premiile nights.ro 2013

Premiile nights.ro 2013

În perioada 17 ianuarie 2013 – 15 februarie 2013 poți vota în cadrul Nights.ro Awards la cele 15 categorii, pentru cel mai bun DJ român, cel mai bun producător, cel mai bun club, cel mai bun organizator și altele.

A unsprezecea campanie de votare Nights.ro Awards debutează astăzi cu multe surprize pentru vizitatorii nights.ro, surprize care țin atât de schimbările de categorii, dar care țin și de modul de votare, întrucât organizatorii au ținut cont de mesajele publicului de la edițiile anterioare.

Pagina de votare este, ca în fiecare an, awards.nights.ro !!

Din capul locului, în spiritul corectitudinii, nights.ro anunță că votul este deschis, oricine poate vota absolut ce dorește, la orice categorie. La câteva secțiuni, sistemul de votare vă poate face câteva sugestii (în functie de ce scrieți în căsuța respectivă), în timp ce doar la patru categorii s-au făcut nominalizări din partea redacției.

Categoriile noi în 2013 sunt: Best Producer, Best Label, Best Live-act. S-a renunțat la cateva categorii, cum ar fi „Cel mai bun proiect dance”, „Cel mai bun DJ rezident”, „Melodia de club a anului”, „Cel mai bun proiect de muzică electronică”. Categoria Best DJ-set, a fost modificată în așa fel încât să cuprindă atât artiști străini cât și artiști locali.

De mentionat că, în spiritul corectitudinii, Nights.ro a renunțat să mai includă nominalizări și sugestii care țin de activitatea organizatorilor, pentru a evita o situație de conflict de interese care poate dăuna percepției scenei.

Dintre realizările care nu vor apărea în acest concurs reamintim evenimentele de la Arenele Romane: 11 years of Nights.ro, Summer Set 2012, splendida ediție REMEMBER – Day Zero Edition de la Kristal Club, din luna decembrie, seria Private Party Label, cu cele trei evenimente dedicate unui public atent selecționat, dar și Nights.ro Awards 2012 de la Space Club, un eveniment cu casa închisă la care au mixat Davide Squillace, Mano și Gully. Podcast-ul Nights.ro Showcase, care susține valorile industriei muzicale electronice din România, stream-ul online săptămânal Nights Underground, vor fi lăsate și ele în afara Nights.ro Awards 2013.

Perioada de votare se întinde, începand cu 17 ianuarie 2013 până pe 15 februarie 2013 (ora 0:00). Mai menționăm că votul nu este obligatoriu la toate secțiunile, doar la două dintre acestea BEST DJ și BEST Breakthrough. Validarea votului se face cu ajutorul unui sistem captcha, iar pentru siguranță votarea a fost mutată pe un server securizat din străinătate.

Vă rugăm să susțineți valorile scenei muzicale electronice din România într-un mod inteligent și responsabil, nu este nevoie sa bubuie internetul cu texte și imagini având ca sugestie principală din partea unor artiști textul „Votează-mă!”. Mai important este ca demersul să fie făcut generic: „Votați la Nights.ro Awards!”.

Eveniment Nights.ro Awards 2013 @ Arenele Romane (cort încălzit) w/ Matthias Tanzmann, Butch, Onur Ozer – vineri 22 februrie 2013

JOIN FACEBOOK EVENT

2013.02.22arene