Cosmin TRG lansat pe The Green Series

Cosmin TRG lansat pe The Green Series

Cosmin TRG face ce face și tot ajunge să fie lansat pe mărci tot mai exclusiviste. După ce aproape a monopolizat  seria 50 Weapons, acum se îndreaptă spre marca The Green Series.

The Green Series este un rezultat al colaborării între Bleep.comGiveUpArt și fotograful Shaun Bloodworth. Seria este o incursiune în muzica techno care se va desfășura în primul rând pe viniluri, alături de care se vor livra și bucăți de artă. Cosmin TRG apare pe al doilea disc al seriei cu piesa Auster, alături de Objekt care contribuie cu piesa Shuttered. Ambele piese sunt descriptive pentru personalitatea fiecărui artist.

Fiecare lansare din serie va fi disponibilă în două variante, una premium și una standard, la achiziționarea cărora veți dobândi acces și la versiunile digitale ale discurilor.

Pentru acest disc, cu numărul 2, versiunile premium sunt deja epuizate, cu aproape o lună înaintea lansării, deoarece stocul este limitat la doar 100 de copii. Versiunea standard este încă disponibilă, deoarece beneficiază de un stoc mai mare, de 500 de bucăți. Ambele versiuni se adresează colecționarilor, însă prețurile sunt decente și încep de la 16$. Noi zicem că merită banii. Nu în fiecare lună se lansează așa ceva.

mai multe