Cosmin TRG lansează propria marcă: Fizic

Cosmin TRG lansează propria marcă: Fizic

Cosmin TRG a făcut publice planurile sale de a-și lansa propria marcă de muzică, Fizic, în această vară.

De-a lungul anilor artistul a experiment intens cu diferite stiluri muzicale. Și-a făcut inițial debutul în 2007 ca producător de dubstep, iar spre 2010 deja era cunoscut ca un producător cu potențial pe scena techno. Noi i-am acordat o atenție specială în ultima perioadă și este unul dintre producătorii ale cărui produse le așteptăm cu nerăbdare de fiecare dată.

Fizic a fost inițial numele unei lansări și piese din 2011, una dintre primele care s-a bucurat de un succes real și care a făcut parte din cea de a doua lansare la 50Weapons și se pare că a avut un impact suficient de mare asupra artistului pentru a prelua numele și pentru marca sa de discuri. Acest pas pare potrivit acum că are un stil muzical care poate fi considerat drept unul personal.

Lansările lansate sub Fizic vor prezenta pe coperte fotografii realizate de producător și de colaboratorul său în domeniul vizual Mircea Turcan [portofoliu], artist vizual stabilit în Mexic. Debutul mărcii va avea loc pe 2 iunie cu un disc de două piese, Vernacular și Repetitiv, semnat de fondatorul mărcii, iar Fizic02 este programat în ultima parte a anului. Nu ne așteptăm să vedem prea multe discuri pentru că producătorul nu este un artist foarte productiv, dar ne așteptăm să-l auzim compunând muzică tot mai intensă, acum că nu mai are limite impuse de alți colaboratori.