Noi invitați la EXIT DANCE ARENA 2013

Noi invitați la EXIT DANCE ARENA 2013

Festivalul EXIT nu mai este chiar așa de departe și ar cam fi momentul să știm mai multe despre eveniment. Din păcate, invitații afișați până acum nu sunt chiar așa de atrăgători.

Deși scena rezervată muzicii electronice a festivalului a impresionat de fiecare dată, ajungând să domine topurile internaționale în materie, va fi o provocare pentru organizatori să păstreze renumele scenei și acest an. Deocamdată, organizatorii i-au anunțat doar pe:

Seth Troxler, Dubfire, Pan-Pot, Matador live, Subb An b2b Adam Shelton, Apollonia & Deniz Kurtel.

invitații sunt luați mai degrabă de pe topuri decât pentru abilitățile lor și va fi interesant de văzut cum va fi percepută strategia organizatorilor.

Pe lângă aceștia, la festival mai sunt invitați și Atoms For Peace, DJ Fresh Live, Friction & MC Linguistics, SKiSM, The Prototypes, Inspector Dubplate, Brookes Brothers și Dub Phizix & MC Strategy. Evenimentul este de abia la început și încă mai sunt multe de anunțat.

Bilete se pot achiziționa deja de la organizatori pe etickets.to/exit. Cu cât este evenimentul este mai aproape cu atât vor fi mai scumpe.

mai multe info pe exittrip.org
exitfest.org