Go Exit Mobile! Totul despre Exit pe telefonul tău mobil!

Go Exit Mobile! Totul despre Exit pe telefonul tău mobil!

Ca și în anii trecuți, vizitatorii Exit Festival pot urmări evenimentele de anul acesta accesând aplicațiile disponibile pe mobil. Noul site, optimizat pentru mobil, m.exitfest.org, cât și aplicațiile pentru Android și iPhone sunt gratuite.

Vor fi disponibile detalii despre concerte și informatii actualizate generale despre concerte. Puteți afla știri, programul concertelor, informații despre scene și muzicieni, informații turistice sau chiar puteți cumpăra bilete la festival!

Aplicațiile pentru Android/iPhone oferă mai mult anul acesta! Puteți să vă creați un profil pentru a avea acces la anumite videoclipuri sau la muzică.

Aplicația pentru Android poate fi descărcată de pe Android market (Google Play) la categoria „Exit Festival”, în timp ce aplicația pentru iPhone este disponibilă pe Apple App Store.

Și asta nu e tot! Organizatorii au pregătit o surpriză pentru cei ce nu se pot desprinde de telefonul mobil: cel mai activ utilizator de Android sau iPhone va primi un bilet VIP Gold la Exit 2013!

Nu aveți nevoie de acces la internet pentru că aproape tot conținutul va fi disponibil și offline, ceea ce va împiedica o taxare suplimentară.

IMPORTANT:

Datorită faptului că programul concertelor se poate schimba, este important să dați Refresh aplicației când folositi Wi-Fi sau GPRS/3G ca să fiți siguri că nu ratați nicio informație!

Tineti cont de faptul că serviciile roaming sunt foarte scumpe, acces gratis la Internet poate fi găsit la toate punctele Wi-Fi din Fortăreață sau din centrul orașului Novi Sad.

Nu uitați: Aceste aplicații sunt în totalitate „eco-friendly”. Să uitam de flyere și programe , sunt toate de domeniul trecutului! Tot ce aveți nevoie este telefonul vostru mobil cu aplicații gratis. Bucurați-vă de ecologicul festival Exit!

Pentru informații adiționale, vă rugăm să trimiteți un email la: answerme@exitfest.org.