Promoție bilete la festivalul EXIT

Dacă încă nu v-ați achiziționat biletele pentru EXIT Festival, numărați-vă și considerați că sunteți norocoși, pentru că, în perioada 19 martie – 15 aprilie, dacă achiziționezi 4 bilete vei primi încă 1 bilet gratuit și camping pentru toți 5.

Iubitorii de soare și de muzică deopotrivă se pot bucura de 9 zile de distracție și petreceri în EXIT Village (campingul EXIT), precum și luând parte la cele 4 zile de festival, care te vor lăsa fără răsuflare. Aveți ocazia o lună de zile, în perioada 19 martie a€“ 15 aprilie, să vă surprindeți unul dintre prieteni, invitându-l să se alăture găștii de petrecăreți.

Această campanie este deschisă tuturor participanților din întreaga lume! De asemenea, un alt avantaj de care puteți beneficia, însă doar dacă achiziționați bilete până la data de 1 aprilie 2012, este că veți deveni automat membri în programul de loialitate EXIT Tribe 2013 și vă veți bucura de numeroase recompense la ediția de anul viitor.

EXIT Festival se desfășoară pe parcursul a 4 zile, în perioada 12-15 iulie, la Fortăreața Petrovaradin din Novi Sad și, ca în fiecare an, va primi peste 200.000 de vizitatori din întreaga lume.

Confirmați până în acest moment sunt legendarii NEW ORDER, faimoasa trupă californiană GUNS N’ ROSES, grupul de muzică indie Gossip, trupa de rock Wolfmother, senzaționalii Buraka Șom Sistema, iar din zona electronică ne bucurăm de prezența de gală a labelului Cadenza Records, ce îi va aduce la Dance Arena pe Luciano, Reboot, Kenny Larkin, Robert Dietz și Maayan Nidam, dar și de live-act-ul Plastikman al lui Richie Hawtin, de show-ul live LBS al lui Laurent Garnier și de un alt live-act marca Azari & III.

Tot la Dance Arena îi vom avea pe Art Department, Maceo Plex, Miss Kittin și Brodinski, confirmați și ei anterior. Prima trupa confirmată până în acest moment la Elektrana Stage este When Saints Go Machine.

BILETE SUNT DISPONIBILE PE MYTICKET.RO!
De asemenea, pot fi achiziționate din magazinele Diverta, Libraria Eminescu, Magazinul Muzica și Sala Palatului.

 

Preț BILETE:

PROMOȚIE 4+1: Cumperi 4 bilete și primești 1 bilet gratuit și permis camping pentru toți 5! : 1040 lei

Bilet întreg: 260 Lei (începând cu 16 februarie)
Taxa Camping: 110 Lei
Bilet Premium (bilet acces + transport + taxa caping): 506 Lei

via nights.ro