Tzinah Records în Resident Advisor Top 100.

Tzinah Records în Resident Advisor Top 100.

Pentru Tzinah Records începutul anului 2014 vine cu o veste îmbucurătoare: casa de discuri românească, în vârstă de 3 ani, se regăsește în  ”Top 100 Most Charted Labels of 2013”, publicat de Resident Advisor, unul dintre cele mai prestigioase websiteuri specializate în muzică electronică underground.

Lunar artiști și DJs din toate colțurile lumii publică pe paginile lor Resident Advisor, de regulă, un top 10 cu piesele preferate în momentul respectiv. Chiar dacă în prezent lansările Tzinah Records sunt doar în format digital, prin preferințele unor artiști ca tINI, Marc Antona, Oxia, Paco Osuna, Alexkid, Robert Dietz, Guti, Leon și mulți alții, marca intră pentru prima dată în Top 100 Most Charted, pe locul 88, singura casă de discuri românească din acest top.

Printre celelalte 100 case de discuri, cu lansări în format digital sau vinil, se regăsesc și Suara, Get Physical, Cocoon Recordings, Desolat, Crosstown Rebels, Perlon, Cadenza sau Viva Music. Topul întreg poate fi accesat la tinyurl.com/pcdbf8x

Tzinah este un concept independent, născut din dragoste și pasiune inapreciabilă pentru fenomenul muzicii underground house și techno. Cu un bagaj de dedicație în spate, începând cu 2010, rolul hotărât Tzinah Records este de a lansa, către nișa care crește constant, EP-uri și piese specifice genului, ce stârnesc reacții în cluburi sau în  seturi, prin creativitatea construcției lor.

Totodată, Tzinah organizează des showcaseuri proprii în România și de-a lungul Europei, unde, artiștii apropiați sunetului și familiei Tzinah sunt invitați să se exprime muzical și să poarte publicul în călătorii doar de ei cunoscute.

Pentru a fi aproape de evenimentele Tzinah Records din viitor accesați:

© @ tzinahrecords.info/?page_id=1183
tzinahrecords.info
residentadvisor.net/record-label.aspx?id=5334
facebook.com/tzinahrecords