V.A. - La Colorat  Tzinah Records [TZH045]

V.A. – La Colorat Tzinah Records [TZH045]

A venit momentul pentru încă o compilație! 10 track-uri alese cu grijă și dragoste de către Tzinah Records și grupate sub un titlu drăguț: La Colorat. 10 track-uri ce ne vor colora cu siguranță simțurile în nuanțe ritmate de house & techno.

Suntem ferm convinși că fiecare dintre voi va găsi culoarea perfectă în aceasta cutiuță plină cu creioane colorate audio. Ce vei alege? Niște techno albastru metalic din Torpilla’s Tortilla? Umbre portocalii ale unui răsărit molcom din Mayu, semnată Claudia Amprino? Ce ziceți de câteva zâmbete declanșate de clopoțeii verzi și riff-urile de pian care se sparg de groove-ul din Sell Recordman Sell? Urmele EQ-ului galben rămase după I Feel You, ce-și are originile în house-ul anilor 90? Wobble-urile roșii ce se ascund fără nicio jenă în spatele filtrelor aplicate cu precizie de Primărie în Visează și Dansează? Da, trebuie să încerci beat-urile tech house gri și cavernoase din Receiver! Sau poate sunetele organice magenta dub techno înflorind din bassline-ul lui Arza se potrivesc stilului tău de dans. Ah, ar trebui să desenezi cercuri și linii cu scânteile argintii sărite din textura super deep Life. Și ne întoarcem din nou la o atmosferă albastră și încărcată de pad-uri obsesive și cineluri filtrate marca Reclame pentru a termina cu stil împreună cu groove-ul violet impus de secvențele de chitară găsite în Words Have No Sense.

Tzinah Records propune una dintre cele mai colorate călătorii la acest început de 2014: din Europa de Est până în America de Sud, de la producători deja cunoscuți la câteva piese super proaspete de la producători de care n-am mai auzit, de la minimal techno la deep house, La Colorat este un exemplu perfect al sound-ului Tzinah Records: groove din underground!

© @  tzinahrecords.info/?p=4127