Claudia Amprimo lansează la Tzinah Records

Claudia Amprimo lansează la Tzinah Records

Destinul ne-a trimis pentru lansarea cu numărul 46 fix pe cealaltă parte a lumii, în cel mai îndepărtat colț al underground-ului din Lima pentru a o descoperi pe Claudia Amprino și pasiunea ei pentru deep techno tradusă în EP-ul Close but Distant la Tzinah Records.

Dacă cineva ar denumi vreun subgen techno bipolar, Schitzo ar fi sound-ul definitoriu. Claudia inventează un bassline lent amestecat cu misticul tipic peruvian doar cât să estompeze vocile schizoide ce însoțesc piesa. Și dacă erai deja curios unde este beat-ul de dancefloor, închină-te la remixul lui Seb Zito: ridicat la un confortabil 121 bpm, perfect pentru a crește suspansul pe ringul de dans!

Al doilea track original nu se depărtează de atmosfera deja creată: dark chords explodează peste groove-ul dub tipic românesc (până la urmă suntem un label românesc), fix cât să te țină pe balans un pic peste 9 minute. Chris DB încheie EP-ul cu remixul Miles Away, clar un hit de afterhours cu un touch breakbeat elegant!

Claudia Amprino și-a început cariera de DJ în 2007 cu o rezidență în faimosul Crobar – Lima. 4 ani mai târziu face primii pași în producție muzicală în Spania de unde acumulează experiența atât de necesară

 

© @ tzinahrecords.info
Claudia Amprimo pe fb