Briznas de Recuerdos apare la Tzinah Records

Briznas de Recuerdos apare la Tzinah Records

Nina Soul, după numele lui real Claudio Ezequiel Paez Alaniz, este din Buenos Aires și a început să lanseze ca producător din 2007 la case de discuri ca MindTrip Music, Global Underground, MDB , Article, Multi Vitamins, Broquade și Tzinah Records. Muzica lui îmbină genuri ca minimal, house, techno cu infțuente de jazz și soul, experimentând cu un sound entuziast și nou.
Ca producător el este câștigatorul festivalului South America Music Conference (SAMC) în 2007, în 2010 câștigătorul “Ghetto Techno Contest” organizat și susținut de Cocoliche Club.

În ultimii ani Nina Soul a reusit să dezvolte un anumit sunet în producțiile sale care devine amprenta sa în industrie. Talentul lui izbucnește din interior spre exterior și se manifestă prin perfecționarea și conturarea noului sound în curs de dezvoltare.

Din 1994 Seb Zito a evoluat prin multe elemente ale muzicii underground. El a reușit să contureze un puternic sound house și techno de când a devenit rezident la Fuse, deși este stârnit de un sound crud care pătrunde în muzica lui și are un efect copleșitor. Lansările lui la case de discuri ca Off și Monique au stârnit o reacție pozitivă în timp ce stilul lui puternic de a mixa se transpune în producțiile de calitate.

Dubsons reprezintă una din cele mai noi proiecte din scena underground fiind compusă din românii Vlad și Robert. Prima lor lansare pe vinil semnată la BodyParts Records a fost lansată în octombrie anul trecut. Discul a primit susținerea publicului ajungând pe locul 3 în Juno Bestsellers, iar atitudinea lor abordata în muzica îi ridica pe noi culmi.

Briznas de Recuerdos este exotic si tropical. Venit din Buenos Aires, Nina Soul are de oferit un sunet underground ce stârnește un vibe cald. Pentru remix l-am ales pe Seb Zito care ne gâdilă gusturile și suntem siguri că vă va atinge aceleași simțuri când o veți asculta! Pentru cel de-al doilea remix, Dubsons își fac treaba, transformând melodia într-o bomba techno românească! Prin puține cuvinte vă invităm să vă bucurați și să dansați, cu iz de vara și dragoste, bineînțeles, de la Tzinah Family! Enjoy!