Damon Albarn confirmat în programul EXIT Festival 2014

Damon Albarn confirmat în programul EXIT Festival 2014

Artistul britanic Damon Albarn, urmează să facă atmosfera pe Main Stage la EXIT Festival 2014, în seara de 12 iulie.

Damon Albarn este un muzician britanic, cunoscut mai ales ca solistul trupei Blur, co-creatorul unuia dintre cele mai populare acte virtuale din lume, Gorillaz, sau contribuția în alte proiecte precum: The Good, the Bad & the Queen and Rocket Juice & the Moon, urmând să fie prezent pe scena principală la EXIT Festival, Sâmbătă, 12 iulie, ca parte a unui turneu pentru a marca lansarea primului sau album solo intitulat „Everyday Robots”.

După câștigarea premiilor GrammyDamon Albarn deține și alte titluri, precum: BRIT awards, noua trofee NME awards, sase trofee MTV awards, 9 trofee Q awards, iar până în prezent muzica sa s-a vândut în peste 30.000.000 de exemplare, doar albumul de debut lucrat împreună cu Gorilaz, a fost vândut în 5.000.000 de exemplare, în întreaga lume, album prin care a câștigat statutul „multi-platinum”.

Albarn va prezenta primul sau proiect solo, „Everyday Robots”, probabil proiectul cel mai personal și autobiografic din călătoria sa muzicala a început…

Damon Albarn va demara un turneu la sfârșitul lunii aprilie, începând din Londra, cu mai multe spectacole în Spania, Franța, Danemarca, SUA, Olanda și Belgia, iar pe 12 iulieDamon va fi în Serbia!

A 15 a ediție a celui mai bun Festival Major din Europa, este marcata cu melodia EXIT ADVENTURE, care în primul rând ne îndrumă spre EXIT Festival, programat intre 10 – 13 iulie 2014, în Cetatea Petrovaradin din Novi Sad, urmând ca distracția să continue intre 15 – 17 iulie 2014 în cadrul SEA DANCE FESTIVAL, una dintre cele mai frumoase plaje de pe malul mării Adriatice.

Până în prezent, în programul renumitului EXIT Festival, sunt confirmați următorii artiști: Rudimental LIVE, Skrillex LIVE, Carl Craig vs. Green Velvet, Dub FX, Dusky vs. Paul Woolford, Jackmaster & Oneman present ‘Can U Dance’ and Koven LIVE.

Prețuri bilete: 

Exit Adventure (Exit Festival + Sea Dance Festival): 336 lei
Exit Festival Abonament 10 – 13 iulie: 289 lei
Camping Pass Sea Dance Festival: 129 lei
Camping Pass Exit Festival: 129 lei
biletele pot fi achiziționate de aici myticket.ro