Plan B, Avicii, Felix Da Housecat și Totally Enormous Extinct Dinosaurs în line-up la EXIT Festival!

EXIT Main Stage va găzdui spectacolul rapperului britanic Ben Drew aka Plan B, de asemenea, actor, regizor de film și textier, în timp ce la faimoasa Dance Arena vor urca Avicii, Felix Da Housecat și Totally Enormous Extinct Dinosaurs.

Plan B este un artist multitalentat, implicat atât în scena muzicală, cât și în cea a filmului, cea mai recentă ocazie fiind noua piesă „Ill Manors” care s-a potrivit cu protestele din Londra și a devenit coloana sonoră a filmului cu același nume, regizat de însuși Ben Drew.

Plan B s-a evidențiat pentru prima data în anul 2006, odată cu lansarea albumului „Who Needs Action When You Got Words”, care s-a bucurat de numeroase aprecieri. În 2010 scoate albumul “The Defamation on Strickland Banks”, care devine No.1 în Marea Britanie, urmând ca apoi să câștige mai multe premii, inclusiv Q Magazine Award pentru „Cel mai bun tânăr artist în 2010” și „Cel mai bun interpret britanic în 2011” obținut la Brit Awards.

Avicii este noua stea a muzicii electronice, intrând în Top 10 pentru anul 2011 a clasamentului Top 100 Djs la doar 21 de ani. DJ, producător și remixer de origine suedeză, Avicii are la activ numeroase hituri, unul dintre acestea fiind piesa „Levels” care a ajuns în Top 10 în 14 țări din Europa. Prima aparție în scena muzicală a avut-o în anul 2008 cu un remix pentru piesa tematică a jocului video Lazy Jones de pe Commodore 64. Prima lansare a fost la casa de discuri Strike Recordings și s-a intitulat „Lazy Lace”. Colaborarea cu David Guetta pentru piesa “Sunshine” a adus nominalizarea pentru un premiu Grammy la categoria „Best Dance Recording”.
Sub pseudonimul Totally Enormous Extinct Dinosaurs (TEED) se afla Orlando Higginbottom, a cărui ultimă realizare a fost excursia în Congo unde a lucrat ca producător cu mai mulți artiști locali, fiind invitat personal de către Damon Albam și Oxfam în proiectul DRC LP. Primele două EP-uri, din 2009 și 2010, au făcut deja vâlvă în jurul TEED și vor culmina anul acesta cu lansarea albumului de debut din luna mai, ceea ce ne face să ne așteptăm la câteva exclusivități la EXIT Dance Arena.O revenire la EXIT Dance Arena este cea a lui Felix Da Housecat, unul dintre cei mai mari inovatori ai sound-ului electro. Considerat ca făcând parte din al doilea val de artiști ai curentului Chicago House, Felix Da Housecat se laudă cu multe realizări, albumul din 2011 „Kittenz and Thee Glitz”, colaborările cu Miss Kittin pentru piesele „Silver Screen”, „Madame Hollywood” și „What Does it Feel Like” și cele două nominalizări la Grammy, făcând din legendarul DJ și producător unul dintre pionierii muzicii electronice.

LINE UP confirmat până în acest moment:
Guns N’ Roses, New Order, Plan B, Avicci, Richie Hawtin, Gossip, Wolfmother, Luciano, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Felix Da Housecat, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Azari & III live, Buraka Som Sistema, Art Department, Maceo Plex, Reboot live, Brodinksi, Kenny Larkin, Robert Dietz, When Saints Go Machine, Maayan Nidam … mulți alții vor fi anunțați ulterior!
De asemenea, la EXIT Festival 2012 va mixa și DJ-ul român RARESH, Cel mai bun DJ roman conform Nights.ro Awards 2012.

EXIT Festival se desfășoară pe parcursul a 4 zile, în perioada 12-15 iulie, la Fortăreața Petrovaradin din Novi Sad și, ca în fiecare an, va primii peste 200.000 vizitatori din întreaga lume și peste 600 de artiști, care vor performa pe cele 20 de scene amenajate în locație.

Preț BILETE:

BILETE SUNT DISPONIBILE PE MYTICKET.RO!
De asemenea, pot fi achiziționate din magazinele Diverta, Libraria Eminescu, Magazinul Muzica și Sala Palatului.

PROMOȚIE 4+1: Cumperi 4 bilete și primesti 1 bilet gratuit și permis camping pentru toți 5! : 1040 lei

Bilet întreg: 260 Lei
Taxa Camping: 110 Lei
Bilet Premium (bilet acces + transport + taxa caping): 506 Lei

via nights.ro