EXIT Festival este pe cale să înceapă

EXIT Festival este pe cale să înceapă

Primii artiști confirmați pentru anul 2014 sunt: Skrillex, Rudimental Live, Dub FX, Koven Live! 

O aventură, două state, șapte zile, nenumărate amintiri…

Mai avem câteva luni și vom avea ocazia să participam la EXIT Festival 2014! După ce a fost desemnat pe primul loc în topul festivalurilor Europene, drept cel mai bun festival major, organizatorii sunt preocupați să ajungă și mai sus. Pregătiți-vă pentru cele mai tari prestații întâlnite până în prezent în muzica electronica din întreaga lume, dintr-o lunga lista de live act-uri, primii artiști confirmați oficial sunt: Skrillex, Rudimental, Dub FX si Koven.

Skrillex este unul dintre artiștii cei mai urmăriți de către noua generație de fani ai muzicii electronice, totodată unul dintre cei mai doriți Dj, pe lângă inimile publicului a reușit să câștige și șase premii Grammy, cea mai buna înregistrare Dance, cel mai bun album Dance în cadrul MTV Music Awards, iar în anul 2012 a fost inclus în Top-ul Billboard Social chart, cu aproape 15 milioane urmăritori pe Facebook și 3 milioane pe Twitter. În prezent lucrează la un nou concept de spectacol, pe care îl va implementa în programul său din vara anului 2014, promițând să susțină un show de legenda în cadrul festivalului EXIT 2014.

Rudimental promite să zguduie zidurile cetății chiar din temelie. Proiectul englezesc Rudimental, a fost votat de către 500.000 de fani, cel mai bun live act al anului 2013 și ocupa locul 1 în Top UK Official Chart, prin single-ul intitulat Waiting All Night, reușind să ia locul celor de la Daft Punk, motiv pentru care diriguitorii EXIT Festival, nu pot ezita să îi invite la bord.

Dub FX este programat în deschiderea festivalului, în seara de 10 iulie 2014Dub FX a ajuns unul dintre cei mai urmăriți artiști din lume, prin live-ul sau unic, își folosește propria voce și un modulator digital, pentru a crea o întreagă melodie. Clipul „Love Someone” înregistrat pe stradă, în anul 2018, descrie exact talentul sau indiscutabil. În prezent lucrează la un nou album pe care îl va cânta în cadrul festivalului EXIT, intitulat „Theory of Harmony”, un sound pozitiv și plin de pace.

Koven, creatorii unuia dintre cele mai tari piese din anul 2013 “More Than You” vor concerta la EXIT pe scena principala, vineri 11 iulie. Vă puteți aștepta la un spectacol senzațional de dubstep, printr-un live plin de bass, de când membrii proiectului Koven sunt prezenți în industrie, muzica lor a devenit favorita multor artiști, implementata în multe spectacole de profil.

EXIT Festival este mândru să anunțe al doilea an de parteneriat cu liderii UKF, care își vor asuma responsabilitatea în totalitate fata de scena principala, începând cu ora 01:00 am.

Headlineri precum Skrillex, merita un afterparty pe măsură, iar UKF sunt cam singurii care pot duce la sfârșit aceasta misiune, prin vibe-ul lor exploziv, urmând ca programul să fie anunțat cât de curând.

EXIT Festival, a fost desemnat pe primul loc în topul „Best Major European Festival„, în cadrul European Festival Awards 2014 cea mai reprezentativa sesiune de votare din europa, ce s-a desfășurat în orașul Groningen din Olanda, în seara de 15 ianuarie 2014. Anul acesta au fost înscrise peste 340 de festivaluri din întreaga lume, pentru a participa la European Festival Awards 2014, iar numărul votanților a depășit 620.000.

Tot ce va putem spune este ca în 2014 EXIT Festival se anunță să fie mai mult decât legendar… Reveniți constant pe nights.ro sau pe site-urile partenere pentru a fi la curent în absoluta premiera cu alte informații referitoare la EXIT Festival

© @ Exit/ traducere de nights.ro