Oscar Mulero - Electric Storm [POLEGROUP 022]

Oscar Mulero – Electric Storm [POLEGROUP 022]

Oscar Mulero revine cu Electric Storm, un EP cu două piese originale și două remixuri foarte bine făcute.

Oscar Mulero este foarte productiv pentru un dj care are o carieră de peste 20 de ani în muzică. Mai mult decât atât, este un vânzător bun și știe cum să-și organizeze munca pentru a lansa cât mai mult, cu cât mai puțină muncă în studio. Altfel nu credem c-ar fi putut rămâne atât de mult timp atât de productiv.

Electric Storm este una dintre cele mai bune piese prezente pe compilația Unknown Landscape [1], care a reunit nume foarte interesante de pe scenă printre care și Adam XExium, Reeko, Jonas Kopp și Tadeo. Ne sunt furnizate două versiuni ale acesteia, una originală și una remixată de Sigha care aranjează ritmul piesei și o deschide pentru a-i dezlănțui toată energia care se ținea ascunsă.

Cave prezintă sunetul clasic al lui Oscar Mulero, care, deși este într-o îmbunătățire constantă, nu a suferit nicio modificare substanțială. Dacă nu ar fi fost remixul acestei piese realizat de Tommy Four Seven poate că am fi trecut cu vederea întreaga lansare. Britanicul a avut apariții tot mai rare după lansarea albumului său, Primate, în 2011,  dar de fiecare dată când a apărut a strălucit. Acesta este cazul și acum. Nu s-a mulțumit doar să modifice ci a fost nevoit să preia elementele de bază ale producției și să o reconstruiască din temelii astfel încât originala poate fi doar intuită. Ritmul este complet spart, iar toată energia piesei se concentrează în câteva explozii disparate de sunete, pline de un haos foarte, foarte dulce.