DC BREAKS @ Boiler Club, Cluj-Napoca

DC BREAKS @ Boiler Club, Cluj-Napoca

09.05.2014 / 22:00 / 18+

Totul a început în 2005 când duo-ul de la DC BREAKS au avut câteva lansări sub semnătura Ram Records, label-ul fondat de renumitul Andy C. În 2009, Pete Tong le-a numit piesa „Pickett Line” – „My favorite Drum & Bass tunes of the year”, cei doi făcându-și rapid loc în podcastul verii Radio One „Hottest Records”. EP-ul lor din 2010 – „Halo EP” lansat la Viper Recordings a ajuns să fie pe buzele și în playlisturile celor mai importanţi artiști și posturi de radio. Annie Mac i-a catalogat drept „ones to watch for 2010” și MistaJam i-a numit „the Hottest Production team out there right now”.

Cei doi au primit foarte multă susţinere și apreciere datorită reworks-urilor lor pentru Tinie Tempah, Rox, Example, I Blame Coco chiar și JLS, dar și remixurilor pentru label-uri ca Universal, Sony, Island, Parlophone, EMI și Ministry of Sound.

2010 a culminat cu un contract exclusiv semnat de DC BREAKS cu cei de la Ram Records și lansarea primului lor single: „The More I Want”. În mai puţin de 10 ani de la lansarea lor pe scena muzicală, DC BREAKS au reușit să își facă un renume mondial datorită spectacolelor lor din întreaga lume și a stilului lor curajos de a mixa la 6 deck-uri și 2 mixere. DC BREAKS sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai bune act-uri de drum&bass de pe glob.

2014.05.09boiler