Delahoya lansează compilația oficială și se pregătește de paradă

Delahoya lansează compilația oficială și se pregătește de paradă

Festivalul Delahoya a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile ediției din acest an, cea de-a 18-a. Evenimentul va debuta pe 4 iulie cu o petrecere în Club Shelter, iar sâmbătă – 5 iulie – va avea loc parada anuală Delahoya, al cărei punct final va fi Pădurea Hoia, locul de desfășurare al event-ului open-air.

În fiecare an, Delahoya lansează o compilație oficială a festivalului, care conține piese originale realizate de producători autohtoni și străini, acoperind o arie vastă a muzicii electronice. Nici anul acesta nu face excepție, compilația apărînd chiar azi sub egida Skills Records, la cel mai important magazin virtual de muzică din lume, Beatport.

Compilația conține 12 piese compuse de producători din România, Italia sau Germania, abordînd stiluri ca techno, house, breaks sau dubstep. Dintre artiștii care apar pe compilație îi amintim pe veteranii de la Sensor, clujenii Horace Dan D, Blanilla și Dannilov & Elda, italianca Claudia Castagnola dar și germanul Tony OverBeat sau românul naturalizat la Munchen, D-Fact. Deja tradiționala paradă cu camioane va avea loc pe 5 iulie de la 18.30, având ca punct de start Casa de Cultura a Studenților. Vor fi două camioane cu Djs și petrecăreți care vor defila în zonele principale ale Clujului și se vor opri în locul unde va avea loc evenimentul principal, pe dealul Hoia.

Line up-ul pentru cele două camioane: Danny Murano, Dirt Fun, Highroller, Jasper, Shocker la Techno Truck, iar la camionul cu muzică Broken Beat vor presta Padre, Factor 44, Le Minion, Jaheyo si Junkysleep.

Traseul paradei va fi următorul: Pța Păcii, Str. Napoca, Pța Unirii, str. Eroilor, Pța. Avram Iancu, Bd. 21 Decembrie 1989, Str. Memorandumului, Calea Moților, str. G. Coșbuc, Splaiul Independenței, Pod Hotel Napoca, str. Gen. Eremia Grigorescu, str. Tăietura Turcului.

© @ delahoya.info.ro