Parada Delahoya se întoarce!

Parada Delahoya se întoarce!

După şase ani de absenţă, ediţia din acest an a Festivalului Delahoya va fi, din nou, deschisă de tradiţionala Paradă Delahoya. Vineri, de la ora 17, străzile Clujului vor răsuna pe muzică electronică şi spiritul “rave” al Festivalului Delahoya va renaşte direct în inima oraşului.

Tineret@Cluj-Napoca 2015 (Capitala Europeană a Tineretului) se alătură Paradei în calitate de co-organizator cu mesajul „Tolerance on the Streets”, cooptând biciclişti şi skateboarder-i alături de camioanele tradiţionale.

Timp de două ore Parada Delahoya va străbate unele din cele mai importane artere ale Clujului în drum spre locaţia din Valea Gârbăului, unde se va desfăşura cea de a XVII-a ediţie a celui mai vechi festival de muzică electronică din România.

Traseul complet al Paradei Delahoya: Casa de Cultură a Studenţilor – str. Napoca – P-ţa Unirii – str. Memorandumului – Calea Moţilor – str. Câmpului – str. Izlazului – str. Primăverii – Drumul Sf. Ion. Pe camionul 1 vor mixa Aya Mavra (HU), Phase 3, Dirt Fun, Krisztian, iar pe camionul 2 – Răzvan Dinescu, Raul Hodor, Carciuc şi Motiv.

„Parada Delahoya a fost pentru mulţi ani una din atracţiile principale ale festivalului, nu doar pentru participanţi, dar şi pentru spectatori. Participanţii s-au simţit întotdeauna liberi să danseze şi să arate în mod public că iubesc muzica electronică. Reîntoarcerea paradei Delahoya înseamnă o pată de culoare, de bucurie, de entuziasm tineresc exact în spiritul Clujului, Capitală Europeană a Tineretului 2015. Această reîntoarcere a fost posibilă datorită implicării, în calitate de co-organizator, a echipei Peninsula – partenerul nostru. Îi aşteptăm pe toţi tinerii să se bucure de muzică şi atmosferă alături de Parada Delahoya”, a declarat Horaţiu Dan Dumitraş, directorul Festivalului Delahoya.

Pe lângă petreceri, Festivalul Delahoya îi aşteaptă anul acesta pe participanţi cu programe de sport, sport extrem, concursuri, jocuri de societate şi multe alte programe în aer liber.

Joi, 13 iunie este ultima zi în care biletele de o zi la Festivalul Delahoya costă 40 de lei – atât pentru 14, cât şi pentru 15 iunie –, iar un abonament – 60 de lei, fără camping. Un abonament care permite posesorului şi accesul în camping, respectiv la facilităţile oferite aici, costă 90 de lei, până joi. Tichetele pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim sau pe www.eventim.ro.

Începând de vineri biletele se vând la intrarea în perimetrul Festivalului Delahoya şi vor costa 50 (bilet de o zi), 80 (abonament de două zile, fără caming), respectiv 110 lei (abonament de două zile, cu camping).

Artiştii care participă la Festivalul Delahoya, Cluj-Napoca, Valea Gârbăului (line-up complet):

14 iunie: Electro Stage: Cosmic Gate, TiefschwarzKoolSnatt & VixDarius
Breaks Stage:DJ Hype, Emalkay, CodebreakerSeba 1394DownD-FactMarwan

15 iunie: Electro Stage: Alan FitzpatrickTres PuntosHorace Dan D.A.L.C.A.Just D’Light
Breaks Stage:Black Sun Empire feat. CodebreakerStereo MCs vs. BamŞuie PaparudeDJ Snow & MC AgentShiver, Skar

Primul festival de muzică electronică din România, Delahoya, se întoarce în mijlocul naturii, acolo unde s-a născut, acolo unde-i este locul. Ediţia cu numărul 17, care va avea loc pe 14 şi 15 iunie în Valea Gârbăului din Cluj-Napoca este co-organizată de Festivalul Peninsula.

Festivalul Delahoya va avea anul acesta două locaţii de petrecere: o scenă şi un cort uriaş. Scena open-air va fi dedicată genurilor breakbeat, dubstep şi drum’n’bass, iar petrecerea din cort va fi animată de ritmuri house, minimal, techno şi trance. Aici, petrecăreţii vor avea parte de tot confortul unui club.

 

Delahoya no. 17 – Back to nature! Back to our roots!