Delahoya 2014 (anul 18) - Reîntoarcerea acasă

Delahoya 2014 (anul 18) – Reîntoarcerea acasă

Delahoya, primul festival de muzică electronică din Cluj-Napoca și unul dintre cel mai longevive din țară ajunge la ediția cu numărul 18. Este o ediție specială, atât prin faptul că festivalul atinge vârsta majoratului, cât și prin reîntoarcerea în locul unde a început totul: Pădurea Hoia, Cluj-Napoca. Evident, este un loc special pentru noi și suntem siguri că și publicul se va bucura de reîntoarcerea ‘acasă’, pe dealul Hoia.

Ca în fiecare an, line-up-ul va fi unul divers și fresh, fiind constituit din DJs și producători de talie mondială, cu sprijinul celor mai în vogă Djs români. Festivalul va debuta Vineri, pe 4 iulie, cu o petrecere în club, care, practic, va fi warm-up-ul festivalului.

Sâmbătă, 5 iulie, va alea loc binecunoscuta paradă Delahoya, pe timp de zi caravana de camioane cu petrecăreți străbătând tot orașul.

La lăsarea serii, cu mic cu mare, toată lumea se va îndrepta înspre locul unde va avea loc evenimentul open-air propriu-zis: pădurea Hoia. Până dimineață ritmurile electronice vor pune stăpânire pe toată zona într-o armonie perfectă a naturii cu muzica și oamenii.

Vom anunța în lunile rămase artiștii invitați la Delahoya 2014.

© @ Delahoya