KUDOS Fest 3

KUDOS Fest 3

Sezonul de vara pe Kudos Beach înseamnă mai mult decât weekendurile ‘furate’ fugind din orașul înăbușitor spre mare…

Când nisipul arde mai tare și intensitatea petrecerilor pe plaja din Mamaia parcă nu mai poate crește, începe adevărata nebunie, trei zile și trei nopți de muzică de excepție fără pauză!

Desfășurat între 25 și 27 iulie, Kudos Fest e un răsfăț binemeritat pentru cei care revin de peste 12 ani să se bucure de cea mai cunoscută plajă de party din România, de cei mai buni DJ, și de soarele care cel mai adesea spune prezent cu tărie. La a treia ediție, unul din cele mai consistente festivaluri de muzica electronica își va da testul de maturitate susținut de un line up senzațional, format din nume cu portofolii impresionante atât de gig-uri cât și de rezidențe. Muzica incredibilă, aleasă special pentru a îmbrăca în culori unice spiritul trend setter-ului Kudos Beach.

Matthew Dekay e bine cunoscut pentru groove-ul său romantic, soulful, și cu siguranță olandezul va avea grijă ca fiecare secundă a setului său să fie memorabilă, pe măsura locației superbe.

Steve Bug ne va încânta de la înălțimea experienței sale de perpetuu inovator, un adevărat ambasador al muzicii electronice atât în Germania cât și în lume. Kristian component al proiectului Ame are deja în sânge ritmul armatelor de dansatori de pe Kudos Beach și cu siguranță întâlnirea din miezul verii va fi una perfect cadențată.

Biletele abonament pentru toată durata festivalului:

40 de lei în perioada 22 mai – 15 iunie /\ 60 de lei în perioada 16 iunie- 25 iulie

Sunt disponibile prin:
tomtix.ro
myticket.ro
bilete.ro

Biletele în avans sunt în număr limitat.

© @ Kudos & Cyclic

2014.07.25kudos