Publicul Electric Castle, apreciat de artiști [3]

Publicul Electric Castle, apreciat de artiști [3]

  • Bonobo se alătură marilor nume ale festivalului care s-au arătat impresionați de publicul de la Bonțida.
  • Ziua de sâmbătă a depășit toate recordurile de audiență la scenele Electric Castle, cu 22.000 de oameni în public
  • Ultima zi de festival aduce pe scenă orchestra clujeană Notes & Ties, urmată de trupe precum Șuie Paparude, Kraak & Smaak, Gramatik și Dub FX

Cluj-Napoca, 22 iunie 2014.

„Sunteți cel mai tare public în fața căruia am cântat anul acesta”, a spus Simon Green, a.k.a. Bonobo, la finalul unui recital care a umplut până la refuz spațiul generos din fața scenei principale Electric Castle. Un show complet, cu material de pe cel mai recent album și cu 6 artiști live pe scenă, concertul Bonobo a fost rezumat de vocalista Szjerdene: „A fost un show extraordinar și am simțit că sunteți cu adevărat aici, lângă noi”.

Spectacolul a atins noi cote odată cu urcarea pe scenă a DJ Shiver, care a venit nu doar cu muzică, ci cu cel mai mare Disco Modern realizat vreodată: artificii, confetti, lumini, lasere, beat-uri, toate menite să fie un tribut adus celor care au fost alături de acest festival de la bun început.

Ziua a treia a Electric Castle a adus la Bonțida 22.000 de oameni. La miezul nopții, curtea castelului era plină până la refuz, iar alte câteva mii de oameni au umplut spațiul din fața scenei Dance Garden. Beat-urile din The Mill au umplut spațiul fostei mori din Bonțida la capacitate maximă, iar la Stables experiențele inedite de „silent cinema” și „silent disco” au adunat alte mii de persoane de după-amiază și până a doua zi dimineață.

Energia festivalului i-a ținut pe fani conectați până în zori, ora de vârf pentru plecări spre Cluj fiind după 5 a zilei de duminică. Vârf de activitate sâmbătă și în zonele dedicate sportului. La Secțiunea Urbană Burn, ziua a fost dedicată finalelor competițiilor de skateboarding și biciclete. Unii dintre cei mai buni rideri din Germania, Spania, Suedia și Ungaria au demonstrat trick-uri în premieră în țara noastră. La concursul de skateboarding, dedicat zilei internaționale a acestui sport, riderii din București și-au împărțit locurile pe podium: Dragoș Cârlan (locul I), Marius Diatcu (2) și Răzvan Popescu (3). Astăzi sunt programate probele de best trick și highest air la traseul de dirt și probele pe echipe la setupul de skateboarding.

Astăzi la Electric Castle spectacolul de pe scena principală va fi deschis de orchestra Notes & Ties, cu un recital de muzică de film, iar ritmul se va intensifica apoi cu Șuie Paparuie, Kraak & Smaak, Gramatik și DUB FX cu un set live. Noaptea va fi închisă de Fred V & Grafix feat Dynamite MC și Madliquid. Alți 30 de artiști vor face atmosferă la celelalte patru scene ale festivalului.

Urmăriți Electric Castle pe Facebook, Twitter și Instagram. Aplicația oficială este disponibilă în App Store și Google Play.

REZULTATELE COMPETIȚIILOR DE BICICLETE

1. Tomas Zejda
2. Xavi Pasamonte Romero
3. Alex Alanko

1. Dan Miler
2. Szabo Konrad
3. Zdenda Pesek

BEST BABE: Gemma Corbera
BEST TRICK: Szabo Konrad, Triple Tailwhip
BEST ROMANIAN BMX RIDER: Demian Barnabas
BEST ROMANIAN MTB RIDER: Christoph Baier

© @ electriccastle.ro