Delahoya 2014 la final

Delahoya 2014 la final

A fost Delahoya 2014 și a fost frumos. Practic, festivalul a renăscut, o data cu reîntoarcerea acasă, în Pădurea Hoia. Toți artiștii anunțați au fost prezenți la eveniment și au avut prestații excelente.

Vineri, pe 4 Iulie, la Club Shelter, a fost plin de party people care au dansat până dimineață pe beat-urile oferite de Mr Goju, Subgate, NDJ, Dannilov și Roberth.

A doua zi, imediat după parada cu camioane, lumea s-a îndreptat spre dealul Hoia unde cele două scene erau pregătite: un cort techno/house și scena open air unde s-au auzit multe ritmuri rupte (dub, breakbeat, garage sau drum & bass). Amenajarea și decorarea scenelor s-au încadrat perfect cu povestea evenimentului, scenele având un aer SF care se îmbină excelent cu cadrul natural din mistica pădure Hoia.

Headlinerii serii s-au ridicat la nivelul așteptărilor și au făcut un show de zile mari, Luigi Madonna la cortul techno, respectiv DJ Vadim și Funkanomics la scena de afară. Nici artiștii români nu au fost mai prejos, Sensor, Horace Dan D, Dubase sau Blănilla fiind aclamați de public pentru seturile lor bine construite și pentru vibe-ul creat prin muzică.

Atmosfera a fost una foarte relaxată și prietenoasă, dând senzația unei petreceri între prieteni, exact ca la un majorat (fiind cea de-a 18-a ediție) cu mulți oameni și djs celebri.

Aproximativ 2000 de oameni au trecut pragul festivalului în cele două zile, iar petrecăreții au plecat cu zâmbetul pe buze, fiind plăcut surprinși de noua față a festivalului și de revenirea la locul în care a început totul, în urmă cu 18 ani.

Organizatorii promit o ediție și mai explozivă pentru la anul, fiind impulsionați de reușita acestei ediții.

© @ Delahoya.info.ro