MIAUDIO Showcase 03 @ Palatul Ghika, Ilfov

MIAUDIO Showcase 03 @ Palatul Ghika, Ilfov

La adăpostul nopții si ocrotiți de măști, unii își ascund adevărata identitate în timp ce alții se simt liberi să își exprime eul. Un pic de mister priește oricui, așadar dăm startul lunii octombrie cu o seară enigmatică.

Claptone – omul, masca, sunetul. Artist dramatic, mereu învăluit în mister, care a devenit un etalon de stil pentru deep house. DJ internațional și producător prolific la Exploited, se arată încă din 2012 ca un bun narator al muzicii melancolice.

Cu el împarte pupitrul Phil Weeks, deja prieten vechi cu publicul Bucureștilor. Are capul în nori, dar picioarele îi sunt fixate bine pe ringul de dans, unde își atrage simpatizanți cu o specie elegantă de Chicago house. Ne bucurăm printre invitați de un showcase Miaudio cu suport local de la Marika, D-Laid, Elektromekanik, Breky și Happy Gutenberg.

Vineri, 3 octombrie, la Palatul Ghika ne vedem cu:

CLAPTONE
facebook.com/claptone.official

PHIL WEEKS
facebook.com/philweeksmusic

MARIKA
facebook.com/marika.florin

D-LAID
facebook.com/dlaid

ELEKTROMEKANIK
facebook.com/elektromekanikmusik

BREKY
facebook.com/DjBreky

HAPPY GUTENBERG
facebook.com/happygutenbergofficial

Miaudio Music este o marcă de muzică electronică fondat în anul 2013 în București ce își propune promovarea artiștilor internaționali și autohtoni pe canalele de specialitate, precum și a scenei de profil prin implicarea în organizarea de evenimente specifice la un înalt nivel de calitate și profesionalism.

2014.10.03ghika