First Date @ Acuarela, București

First Date @ Acuarela, București

Prima zi din 2015. Prima petrecere techno care începe la 5 după-amiaza. Prima oară când cea mai nouă locație din București își deschide ușile pentru un eveniment. Pentru tot acest set de ”prima oară”, Acuarela și Quite a Beat își unesc forțele și vă invită la o petrecere pe strada Gina Patrichi nr. 3 (Acuarela Bufet), cu Loxique, libe (Housecommunity/ Mulen), Mariin (Art Compact/ Delooped) și Savulescu.

Intrare:
Dacă te-ai înscris pe Facebook25 lei
Incognito – 35 lei

Line up
Loxique
libe (Housecommunity/ Mulen)
Mariin (Art Compact/ Delooped)
Savulescu

Mapping
RHMIO

Adresă
Strada GINA PATRICHI nr. 3 (vis-a-vis de Palatul Cantacuzino, Calea Victoriei)

Ne vedem acolo! Avem un ”1st date”.

*Acuarela este un mic bistro pentru comunitatea de artiști din București, un hub social, un promotor de artă și muzică, o gazdă pentru spectacole de teatru și performance-uri. După doi ani pe Strada Polonă, Acuarela se extinde pe strada Gina Patrichi cu Acuarela Bufet, un nou spațiu pentru evenimente dedicate bucureștenilor creativi.
*Quite a Beat este prima platformă online din România unde asculți muzică non-stop și descoperi cum se îmbină ea cu artele adiacente. www.quiteabeat.com înseamnă radioul online cu muzică electronică și articole despre: artiști vizuali – ilustrații personalizate, producători – seturi

2015.01.01quiteabeat