Romansoff - In My Heart [MRI 002]

Romansoff – In My Heart [MRI 002]

Pentru Romansoff 2014 a fost un an de consolidare și rafinare, motiv pentru care nici nu a muncit  mult peste program pentru a inunda piața cu discurile sale.

Discul, In My Heart, este ultimul lansat anul trecut și este bine structurat, cu piesa de deschidere omonimă care abordează o temă mai melancolică, cu armonii lungi și elegante, cum se cuvine unei piese emoționale prin care autorul își asumă succesul din ultimii ani. Rage Machine, însă, este compusă într-o atmosferă cu totul opusă care livrează exact ceea la ce te aștepți: ritmuri și sunete nervoase pe un ritm pe măsură. Acesta este și stilul pe care am vrea să-l auzim mai des din partea sa, atât pentru că-l deosebește mai ușor din ceea ce e pe piață, cât și pentru că se descurcă mai bine în a aborda acest tip de atmosferă. Noi sperăm că acesta este modul său de a ne transmite că mai are încă multă energie de turnat în producții.

Fără să rupă gura târgului, In My Heart este un disc echilibrat, produs la înălțimea sunetului cu care s-a făcut Romansoff remarcat.