Electric Castle și Booha prezintă: Snowride Festival

Electric Castle și Booha prezintă: Snowride Festival

Organizatorii Electric Castle Festival duc energia celui mare festival de muzică din România și în Alpii Francezi. Timp de o săptămână, între 7-14 martie 2014, în Puy Saint Vincent, va avea loc SnowRide – Ski & Music Festival. 130 de kilometri de pârtii, trei scene de zi și noapte, artiști internaționali, un Snowpark & Boarder Cross și competiții de toate felurile sunt pregătite pentru participanți.

SnowRide este un proiect marca Booha și Boiler Events, născut din dorința de a combina pasiunea noastră pentru muzică bună și distracție, cu cea pentru ski și snowboard. Având în spate experiența celui mai mare festival de muzică din România – Electric Castle – și cea mai nonconformistă comunitate de studenți, promitem că timp de 7 zile veți trăi o experiență incredibilă, în Franța. Pentru a fi siguri de cadrul perfect al unui festival de ski, am căutat cele mai bune ingrediente și le-am ambalat într-un pachet accesibil pentru toată lumea ce include: 7 nopti de cazare, 6 zile de Skipass, acces la toate concertele și evenimentele, lecții gratuite de ski și snowboard pentru începători și multe altele.

Evenimentul se desfășoară în stațiunea Puy Saint Vincent, o stațiune moderna, din Alpi, căutată de tinerii din toată Europa pentru evenimentele de acest gen ce se desfășoară acolo. “Am ales să mergem aici deoarece dispunem de toate condițiile și suportul celor din stațiune pentru a desfășura un eveniment de succes la care toată lumea să se simtă bine. Nu avem restricții în ce privește distracția, prețurile sunt mult mai mici ca în alte părți, iar domeniul schiabil este suficient de mare încât să acopere toate pretențiile oricărui schior sau snowboarder.

Vor exista trei scene, două de zi la cotele 2000 și 1800 și una de seară. Seara distracția se mută într-o locație închisă unde încap câteva sute bune de persoane. Vom aduce în jur de 30 trupe și Dj-i, atât din România cât și din străinătate, similari cu cei pe care i-am invitat la Electric Castle, explică Andi Vanca, PR al festivalului.

Abonamentele vor fi puse în vânzare în curând, iar prețul unui abonament standard va fi de 310 euro până în 10 Decembrie și va include cazarea, ski-pass-ul, accesul la evenimente, discount-uri, școala de schi pentru începători plus multe altele. Organizatorii vor pune la dispoziție și transport cu autocarul din mai multe orașe din țară, printre care Cluj, Iași, Sibiu, Timișoara, București sau Brașov.

© @ snowridefestival.ro

2014.12.10snowride