Haos în Pădure @ Phoenix Cernica, Ilfov

Haos în Pădure @ Phoenix Cernica, Ilfov

Pe malul lacului, în pădure.

Maayan Nidam [Perlon / Nervmusic Records]
Bruno Pronsato live [Hello?Repeat / thesongsays]
Priku [a:rpia:r]
Cristi Cons [Amphia]
Dubtil [Understand]
Nu Zau [Uvar]
Alin

Artista Perlon, Maayan Nidam, jumătatea proiectului Mara Traxx, revine în București pe 1 august, alături de germanul Bruno Pronsato live.

Fie sub aliasul Maayan Nidam sau Miss Fitz, ori alături de Vera, sub titulatura Mara Trax, vorbim de un artist de sex feminin extrem de apreciat în industria muzicala electronică, o iubitoare a vinilurilor care obișnuiește să împartă pupitrul regulat cu artiști precum: Ricardo Villalobos, Luciano, Thomas Melchior, Zip, Margaret Dygas, Fumiya Tanaka, Cassy, Baby Ford, Sammy Dee, Cabbane și multi alții, alături de care și-a conturat propriul stil pe scena underground europeană și nu numai, detalii ce atestă calitatea muzicala și profesionalismul său.

După o absență de mai bine de 4 ani, Bruno Pronsato, supranumit cel mai romantic producător al genului techno, revine în București pregătit de un live act de zile mari, Pronsato fiind printre singurii artiști ce utilizează un laptop în pupitru, acceptat în grupul Perlon, label bifat de către acesta prin proiectul Half Hawaii, reprezentat alături de Sammy Dee.

Alături de Maayan Nidam și Bruno Pronsato vor mai contribui la atmosfera de poveste ai noștri români: Priku, Cristi Cons, Dubtil, Nu Zau și Alin.

Un peisaj superb, o pădure formidabilă, un lac senzațional, un răsărit și un apus de poveste, 24 de ore de muzică electronică importată direct din Berlin, un sistem de sunet Funktion-One Resolution 4, cea mai lunga tiroliană din București sau vizualurile creepy, sunt doar câteva dintre elementele ce vor alcătui ediția a doua de Haos în Pădure.

Complexul Phoenix Cernica este situat la o distanta de numai 1 km de Șoseaua de Centura a capitalei. Parcarea este foarte generoasă și va fi asigurată cu pază.

Locație: Phoenix Cernica Club (în incinta Extreme Park Cernica)
Adresa: Strada Ștrandului, Cernica, Ilfov
Pictures by Valeriu Catalineanu (Ouroborus Studio)
Sunet: Funktion-One Resolution 4
Support: H2O Bar Solutions
Start: 20:00
End: –
Parcare: DA (pazită)
Stand cu țigări: DA
Transport: UBER (folosind un voucher gratuit) / taxi / maxi-taxi / mașina personală)
Va exista spațiu pentru mese
Informații: 0736.673.110

☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela.
Consumul de băuturi alcoolice în incinta parcării este strict interzis.
Ieșirea din locație nu este permisă până la ora 02:00, în caz contrar se va achita din nou contravaloarea biletului de intrare.

 DON’T DRINK AND DRIVE!
 ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!

afis_final4_FULL