Trăiește ultima experiență electronică a verii la CantaCuzino FREQUENCIES

Trăiește ultima experiență electronică a verii la CantaCuzino FREQUENCIES

Bipiem (BPM Event Evolution) organizează, în perioada 28-30 august, primul festival cultural de muzică electronică din România și singurul eveniment de acest gen care va răsuna pe Valea Prahovei în acest an.

Participanții se vor putea bucura de o nouă experiență ce aduce muzica, tehnologia și cultura pe aceeași frecvență. Astfel, muzica electronică, istoria, natura, arta, energia pozitivă și vibrațiile unuia dintre cele mai puternice puncte energetice din România se vor îmbina într-o armonie perfectă la CantaCuzino FREQUENCIES.

“Evenimentul este diferit de orice acțiune similară organizată până în prezent în România. Conceptul festivalului a luat naștere prin integrarea muzicii electronice într-o locație cu o istorie de peste un secol, ce găzduiește în perioada evenimentului expoziția “Welcome Into My Brain”, care conține 200 de opere semnate de Salvador Dali. Valea Prahovei este unul dintre cele mai populare repere turistice ale țării fiind amplasat în regiunea preferată practicării sporturilor montane. Acesta impresionează prin splendoarea unică, iar priveliștea este copleșitoare. Simțim că experiența evenimentului va fi una senzorială, construită pe sunetul electronic al momentului, susținută prin artă și conceptul vizual semnat de Salvador Dali, totul fiind completat de mirosul unic al naturii montane”, ne asigură organizatorii evenimentului.

Vibrațiile energetice vor fi acordate cu cele muzicale pe cele 3 scene, pe care vor fi prezenți peste 30 de artiști internaționali și locali, ce vor magnetiza participanții în jurul castelului, de la scena de zi, la cea de noapte și apoi la after-party, într-o călătorie continuă ce va începe vineri și se va încheia duminică.

Ne vom lăsa purtați pe frecvențe înalte de Nick Warren, Guy Mantzur, My Favorite Robot, Nikko Izzo, Marc Poppcke, SoulButton, Cid Inc., Nick Devon, Darin Epsilon, Marcelo Vasami, Wannas, Disco Duro, Mahony, Mano, Bog, Punu, Alex & Mircea Babescu, Nocturno & Audiopulse, Victor Stancov, Marika, Alex Preda, Oscar, Marius Ene, Alex Pentu, Axel, Livia Andrei, Alexandru Jijan și mulți alții.

Pentru a facilita deplasarea spre festival, organizatorii vor pune la dispoziția participanților din București o soluție de transport dus-întors, ce urmează a fi comunicată în perioada imediat următoare. De asemenea, o listă detaliată cu toate opțiunile de cazare din Sinaia, Poiana Țapului, Azuga, Bușteni și Predeal, este disponibilă pe site-ul evenimentului. Festivalul promite și o experiență culinară deosebită, prin restaurantul Canta Cuisine, dar și prin food-court-urile amenajate pe domeniul castelului.

Începând din 1 iulie, un număr limitat de bilete este disponibil pe canta-cuzino.ro prin sesiunea Early-Bird. Acestea pot fi obținute completând formularul de pe site sau prin rețeaua bilete.ro, iar primele 500 de bilete vor fi disponibile la prețul promoțional de 90 de lei.

Detalii complete despre accesul la eveniment și organizare sunt disponibile pe canta-cuzino.ro și pe facebook.com/CantacuzinoFrequencies.

BPM Event Evolution, în calitate de organizator al CantaCuzino FREQUENCIES, se angajează să livreze evenimente muzicale unice pentru publicul amator de experiențe senzoriale și asocieri inedite.

© @ BPM Event Evolution

30.08.2015Cantacuzino_Frequencies