Muzică electronică de top, blues și mult heavy metal la Peninsula 2012!

Muzică electronică de top, blues și mult heavy metal la Peninsula 2012!

Oferta muzicii electronice a Peninsulei a concurat, la fiecare ediţie, cele mai apreciate evenimente de gen și nici cea de a zecea ediție a celui mai mare festival din România nu va dezamăgi!
Invitatul special drum and bass va fi sâmbătă, 25 august, belgianul Boris Daenen, aka Netsky. Primul său album, de liquid drum and bass l-a propulsat direct în primul plan al petrecerilor electronice, iar în toamna acestui an belgianul de doar 23 de ani ține să ridice ștacheta și să lanseze un album de drum and bass și elemente de electro-house și dubstep, ba
chiar câteva instrumente live. Un lucru e cert: artistul abia așteaptă să arate fanilor ce a născocit, iar în România va avea ocazia să o facă la Peninsula!
Cea mai bună echipă N.O.H.A. – așa descrie presa de specialitate actuala componență a Noise Of Human Art, un proiect muzical ambițios construit de Philip Noha în urmă cu aproape 20 de ani și care nu încetează să uimească fanii prin iscusința cu care amestecă drum and bass-ul și influențele culturale ale membrilor săi care provin din întreaga lume. Vocea Camilei de Oliveira se va auzi din nou pe sunetul tornadei de energie care se dezlănțuie pe scena mare a Peninsulei, pe 25 august 2012!
În nouă ediții de Peninsula am învăţat multe de la fanii noştri, iar atunci când e vorba de băieții de la Șuie Paparude pentru noi a devenit limpede: nu e completă petrecerea electronică fără ei. Putem pune DJ de top în spatele platanelor, dar seturile din zori de zi, marca Șuie, încă nu le-a întrecut nimeni. Dobrică, Michi și Bean vor fi headlinerii zilei de sâmbătă în arena muzicii electronice, astfel că de la ora 1 noaptea poate începe deja petrecerea.
Iar pentru că metalul finlandez este cel mai bine digerat cu puțin heavy metal românesc, băieții de la Trooper vor urca duminică, 26 august, pe scena mare, cu doar câteva ore înainte de trupa Children of Bodom. Ultima apariție discografică – Voodoo – a fost sărbătorită cu 12 concerte de succes în România, astfel că băieții nu pot lipsi nici de la Peninsula 2012!
Din zona blues-ului, avem plăcerea să îl primim din nou pe maestrul Mike Godoroja și the Blue Spirit care aduc anul acesta la Peninsula un un nou material discografic, ce pare a fi creat special pentru atmosfera celui mai mare eveniment în aer liber din Transilvania: piesele de pe Hippie Blues vor încânta, cu siguranță, fanii muzicii de calitate! Parafrazându-l pe Mike: Vă rugăm să aveți o Peninsulă frumoasă!
Din Ungaria vor concerta la Peninsula 2012 punk-rockerii de la Alvin És a Mókusok sâmbătă, 25 august, iar târgumureșenii de la Votska vor demonstra duminică, 26 august, cu ce au impresionat juriul și publicul concursului național de talente Médiabefutó, astfel că au fost invitați la cel mai mare festival din România!
Cele mai proaspete informații despre cea de a zecea ediție a Festivalului Peninsula le puteți găsi și anul acesta pe pagina oficială www.peninsula.ro, precum și pe pagina de Facebook a evenimentului.
Biletele pentru Peninsula 2012 au fost puse în vânzare în rețeaua de magazine Eventim și pe www.eventim.ro. Până pe 1 august costul unui abonament este de 100 de lei și a unui bilet de o zi 40 de lei, iar după această dată, respectiv în timpul desfășurării evenimentului, tichetul valabil 4 zile va costa 150 de lei, iar cel de o zi – 60 de lei.
Festivalul Peninsula 2012 va avea loc între 23 și 26 august pe malul Mureşului, în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend din Târgu Mureș.