4 octombrie – ultima zi a biletelor de 95 de lei la show-ul Guetta

 

În ziua de 4 octombrie finalizăm promoţia biletelor la preţul promoţional de 95 de lei pentru cel mai mare concert de muzică electronică al toamnei, susţinut  de DJ-ul de muzică house numărul 1 din lume – David Guetta! Artistul francez concertează pe 15 octombrie la Romexpo, în Bucureşti şi promite fanilor din România o „petrecere foarte foarte nebună”.

Primele 1.000 de bilete la preţ promoţional de 95 de lei s-au epuizat, iar cele din cea de a doua tranşă sunt extrem de căutate de către fani, motiv pentru care am decis să anunţăm că luni, 4 octombrie, este ultima zi în care se mai pot cumpăra bilete la acest preţ preferenţial. Pe lângă cele 2.000 de bilete la 95 de lei, organizatorii au mai scos la vânzare bilete la preţul de 110 de lei – preţul este valabil până la biletul cu numărul 5.000. Cei care îşi vor cumpăra biletele în ziua concertului, la intrare, vor plăti 135 de lei. Organizatorii au scos la vânzare şi bilete VIP, în număr limitat. Posesorii biletului GOLD VIP, în valoare de 300 de lei, pot savura evenimentul din locaţia special amenajată lângă scenă, în compania unor băuturi speciale, iar cei care achiziţionează biletul SILVER VIP, în valoare de 160 de lei, vor avea un loc asigurat în galeria de vizavi de scenă.
 
Biletele pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange şi Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti) şi pe www.eventim.ro.La eveniment vor avea acces numai persoanele care au împlinit 16 ani. Despre spectacolul oferit de David Guetta la Bucureşti puteţi să obţineţi mai multe informaţii la adresa www.davidguettaparty.ro. Evenimentul este organizat de Deadcode Production, în parteneriat cu Festivalul Peninsula. Superstarul francez se va afla în Capitală în cadrul seriei de evenimente internaţionale Deadcode Production DIAMOND SERIES, care include şi concerte la Bratislava, Debrecen şi Praga.