Festivalul de Muzică și Cultură LA DÂMBURI [post-eveniment]

Festivalul de Muzică și Cultură LA DÂMBURI [post-eveniment]

În perioada 28-29 august 2015, Parcul UFO, din Satu Mare, a fost readus la viață de către un grup de voluntari – ai Asociației SamStudia – prin organizarea celei de-a doua ediții a festivalului La Dâmburi, care s-a dovedit a fi un adevărat succes.
De-a lungul celor două zile, publicului i-au fost puse la dispoziție diverse activități precum workshop-urile de crafting alături de tinerii de la Iia Urbană şi de Space Painting, alături de SprayArtist, campionate sportive, demonstrații de parkour, precum și experiențe dinamice şi nostalgice (Jocurile copilăriei).

Publicul sătmărean s-a putut bucura de concertele live, foarte antrenante, ale artiștilor locali și naționali, prezenți la festival. Astfel, vineri, 28 august, line-up-ul s-a centrat pe tonuri new wave, hip hop, funk şi rock alături de Şuie Paparude, Chimie &DJ Muh’fucka, LS Band şi The HATS. În data de 29 august, ne-au încântat pe scenă nume precum Omul Cu Şobolani, Baby Elvis, Space Needle, Poşta Mare şi The Flare. După concertele de sâmbătă, sute de tineri s-au adunat la clubul Aqua pentru After Party, alături de DJ Vlad Dobrescu şi DJ Shorty.

Festivalul s-a dovedit a fi un adevărat succes, atât datorită publicului – peste 5000 de tineri prezenți, în total, la activitățile din cadrul evenimentului – cât și susținătorilor principali ai proiectului: Primăria și Consiliul Local Satu Mare, Dräxlmeier şi Direcția Județeană pentru Sport şi Tineret.

De asemenea, dorim să felicităm tinerii implicați activ în organizarea festivalului – volutarii inovatori ai Asociației SamStudia (peste 80% formată din elevi), care prin munca în echipă, au pus cap la cap fiecare detaliu al festivalului şi au arătat Sătmarului că SE POATE.

© @ SamStudia