Festivalul de Muzică și Cultură - LA DÂMBURI

Festivalul de Muzică și Cultură – LA DÂMBURI

Festivalul La Dâmburi va avea loc în perioada 28-29 august, începând cu ora 16:00, în parcul UFO, situat în cartierul Micro 17, Satu Mare. În cadrul festivalului, veți putea lua parte la o multitudine de activități și evenimente menite să vă stimuleze starea de spirit și gândirea creativă. Vă invităm să vă alăturați mișcării, unde împreună cu o sumedenie de alte minți strălucite vă puteți testa limitele imaginației. Pe parcursul celor 2 zile, sunteți invitați să luați parte la diferite activități, workshopuri și concerte live.
La categoria muzică, în data de 28 august, începând cu ora 18:00, avem un line-up centrat pe New Wave, HipHop, Rock și Funk cu Șuie Paparude (ora 22:00), Chimie & DJ Muh’Fucka, The HATS și LS Band.

În data de 29 August, începând cu ora 16:45, line-upul va consta în Omul cu Șobolani (ora 22:00), Baby Elvis, Space Needle, Flare și Poșta Mare.

Deoarece ne propunem să susținem creativitatea în rândul tinerilor sătmăreni și să încurajăm talentul și arta, invităm pasionații de muzică să se ni se alăture pentru șansa de a cânta live pe a doua scenă a festivalului, powered by Omnipass.

Tot în seara de 29 spre 30 August (ora 00:00) vă așteptăm la afterparty în incinta clubului Aqua alături de DJ Vlad Dobrescu și DJ Shorty care vor întreține atmosfera până dimineață. Accesul la afterparty este 15 RON, iar biletele pot fi achiziționate în avans de la locațiile partenere: The Line, Random Pub, Backdoor, District 15, Zeppelin. De asemenea, din 24 August se pot achiziționa, tot din locațiile noastre partenere, Tricou + Acces la afterparty la prețul de 42 RON, devenind astfel membru susținător al culturii sătmărene și al comunității La Dâmburi. În plus, alături de atelierul “Crafting Traditions #4” vă puteți crea propria traistă urbană gratuit, iar cu ajutorul echipei Iie Urbană, tinerii sătmăreni pot ajuta la pictarea celei mai mari ii din lume. Pentru cei nostalgici de jocurile copilăriei, La Dâmburi vă oferă ocazia de a retrăi acele momente dragi jucând șotron, mâța, rațele și vânătorii, elastic, tenis de picior, baba oarba sau chiar bătăi cu apă, jocuri cu baloane de săpun și un workshop de zmeie.

Adresându-se celor care doresc o experiență mai dinamică, în cadrul festivalului, cei de la Bubble Fun oferă posibilitatea de a îmbrăca un balon gonflabil uriaș și de a lua parte la activități precum wrestling, sumo, zorbing sau fotbal într-un mod unic.

De asemenea, va exista și șansa de a obține un memento pe parcursul festivalului cu ajutorul unor artiști care vor crea portrete, caricaturi și bijuterii. Și mai mult, vă invitam să luați parte la expoziția Photo Romania Festival cu scopul de a promova manifestările artistice și culturale în domeniul fotografiei, sau la demonstrația și atelierul de painting, alături de SprayARTist. În materie de sport, îndemnăm tinerii sătmăreni la mișcare cu două competiții de fotbal și de streetball, unde cele mai bune echipe vor fi premiate. Pe lângă acestea, vom avea peste 25 de parkouriști
din toată țara care își vor etala talentele în fața publicului.

Acest proiect se desfășoară cu susținerea Primăriei Municipiului Satu Mare, Dräxlmeier și a Direcției Județene pentru Sport și Tineret.

© @ La Dâmburi

ladamburi.ro
facebook.com/LaDamburiFest

la_damburi_2015