Festivalul Exit are o ofertă de Crăciun

Festivalul Exit are o ofertă de Crăciun

Deși participanții încă mai au amintirea evenimentului proaspătă în minte, organizatorii festivalului Exit s-au pregătit deja să dezvăluie primele informații despre ceea ce va urma.
Ediția din 2013 a festivalului Exit nu va fi prea schimbată față de cele anterioare, rămânând la fel de actuală fortăreața Petrovaradin, iar perioada de desfășurare va fi între 10 și 14 iulie.

Această ediție va fi prima la care se va introduce o zi suplimentară de desfășurare a festivităților, care vor fi găzduite atât în fortăreață cât și în orașul Novi Sad. Alături de această schimbare vor fi și nenumărate îmbunătățiri ale aranjamentelor de până acum.

Primele bilete vor beneficia de o reducere de 25% din preț, alături de care cumpărătorii vor primi și un bonus sub forma unui loc de campare gratuit. Costul pentru acest pachet este de £72, o sumă care pare mică chiar și pentru standardele românești.

Oferta specială a organizatorilor pentru Crăciun include taxa de campare gratuită pentru 5 bilete cumpărate, alături de acces VIP la terasă și băutură inclusă. După Crăciun biletele vor fi de £95, iar taxa de campare va fi de £25. Pe măsură ce evenimentul se apropie, prețurile biletelor vor urca așa că vă sfătuim să vă decideți cât mai repede. Biletele sunt disponibile pe etickets.to. Oferta aceasta este disponibilă doar până pe 31 decembrie.

Dacă plănuiți o excursie toate informațiile necesare sunt disponibile pe exittrip.org.

Deocamdată e cam devreme pentru a cunoaște informații legate de artiști, dar suntem siguri că artiștii nu pot fi mai prejos de renumele evenimentului.