A apus și Interval în Cluj-Napoca

A apus și Interval în Cluj-Napoca

După ediția de la Cluj-Napoca, Interval s-a alăturat proiectelor underground care au eșuat pe scena locală. Suntem obișnuiți cu evenimente care eșuează, dar când o face unul care a avut printre invitați Juan Atkins și Octave One parcă e ceva diferit.

Ediția a avut un line-up bun, iar pe lângă cele două nume legendare au avut și invitați mai din underground dar care au livrat unele dintre cele mai bune seturi pe care le-am auzit în ultima vreme: Etapp Kyle, Dj Deep, Matrixxman, Marquis Hawques, Route 8 și Cosmin TRG.

A fost interesant și foarte energizant, dar din păcate publicul a reușit să dezamăgească. A fost foarte mic și un pic șocant să vezi că la Octave One și Juan Atkins nu s-a înghesuit nimeni, iar la cei mai puțini cunoscuți a fost aproape gol. Așadar, închiderea proiectului nu a surprins pe niciun participant și ar fi mai multe cauze pentru situația de față.

Poate cel mai important, promovarea invitaților nu a reușit să stârnească curiozitatea publicului, ci doar să puncteze imaginea evenimentului alături de locație. A părut că s-a presupus ca suficient să fie puse numele invitaților pe o listă ca publicul să răsară. Ori asta nu s-a întâmplat.

Ne-am bucurat să vedem că majoritatea celor care s-au prezentat erau fani ai celor pe care îi ascultau, așa că nici cei care puteau muzică nu aveau rețineri să facă un set energic. Juan Atkins chiar a început cu The Bells, fără vreo reținere. Pe alocuri a fost cam dur chiar și pentru noi, iar cei care au ajuns neașteptat la altcineva au rămas cu greu mai mult de câteva minute.

S-a văzut încă o dată cât de dinamic e publicul din Cluj-Napoca și ne pare rău să vedem că o marcă cu potențial s-a dus atât de devreme din cauza lui.