ADAM BEYER/ PLANETARY ASSAULT SYSTEM – SIMULATED USAGE/ MOD

Doi jucatori cheie si-au unit fortele pentru a da nastere celului de-al 16-lea release al casei de discuriFigureAdam Beyer si Luke Slater. Release-ul la prima vedere pare simplistic dar ascunde doua piese fantastice.

Planetary Assault System este unul dintre proiectele mele preferate,deoarece intotdeuna ma uimeste cu sunetele sale deep intunecate si foarte expresive. Acelasi lucru este valabil si pentru aceasta piesa. MOD incepe cu un ritm hipnotizant si rapid, care anunta o furtuna auditiva neobosita. Blipuri sporadice completeaza peisajul intunecat, aproape lipsit de beat. Desi piesa este simplista prin structura sa, sunetele care intervin in ritm sunt foarte bine aranjate si contribuie la creearea unei tensiuni excelente care reuseste sa tarasca intregul ring de dans spre limita normalitatii.
Contributia lui Adam Beyer la acest release este o piesa de 8 minute care efectiv curge – Simulated Usage. Inca un monstru pe acelasi vinil. Ritmul usor tribal creeaza o atmosfera impresionanta, iar subtila linie de bass, impreuna cu blipuri constante, reusesc sa creeze o piesa ametitoare care va batui ringurile da dans multa vreme de azi inainte.
Doi titani ai scenei electronice reusesc inca o data sa creeze doi monstri de care nu vom scapa in curand. Un release ametitor din partea celor doi speram ca vor mai colabora impreuna, spre binele nostru.