CRISTIAN VOGEL – CRUST CLOUD CHUNKS E.P. [SNORK20]

Daca nu ati auzit de Christian Vogel si de perspectiva foarte originala si progresista a sa asupra muzicii electronice, trebuie sa va fi ascuns pe partea intunecata a lunii pentru ultimii 15 ani!

Daca nu ati auzit de Christian Vogel si de perspectiva foarte originala si progresista a sa asupra muzicii electronice, trebuie sa va fi ascuns pe partea intunecata a lunii pentru ultimii 15 ani! El este cu singuranta recunoscut pentru munca depusa la release-urile sale pentru label-urile Tresor si Novamute si este considerat ca unul dintre cei mai originali si inovatori producatori de musica techno/electronic din istorie. De parca toate acestea nu ar fi de ajuns, el a fost, printre altele, si vrajitorul productiei in spatele proiectului Super_collider(cu Jamie Lidell) si mai recent, cu noua trupa Night of the Brain, care au prezentat atat talentul sau vocal cat si cel de a canta la chitara. Cu acest release, putem spune ca Vogel s-a intors pe scena musicala pentru a ne aduce inca doua bucati sonice virale.

„Mungo” porneste cu un ritm cardiac completat de stele cazatoare, sfasaieturi de cutit, si tonuri nervoase care apoi fac o pauza pentru a se putea dezlantui furia robotica. O pauza tonala apoi puncteaza, creeand tensiune inainte ca toate elementele sa se intoarce, pentru a continua actiunea DX cu scratchuri stilate.
„Mulch Love” imbratiseaza un groove hipnotic.pausa tonala este foarte bine folosita si aici pentru a capta atentia ascultatorului si a-l trimite in inca o tura pe un ritm tot mai hipnotic, completat de kick-ul care seamana isterie printer public.
Release-ul este inca o reusita originala a unui artist unic, u release care desi suna ciudat..sunt convins ca ar merge excelent intr-un set de techno.

Cristian Vogel – Crust Cloud Chunks e.p.
Snork20
A: Mungo
B: Mulch Love (Vocal Mix)