Ia-ți bilet de Peninsula!

Nu cresc preţurile abonamentelor la Festivalul Peninsula! Mai mult, până pe 20 iunie biletele valabile pentru întreaga perioadă a celui mai mare eveniment în aer liber organizat în provincie pot fi achiziţionate la preţ promoţional de 179 de lei.


După data de 20 iunie un abonament la festivalul va avea loc la Târgu Mureş între 26 şi 29 august va avea preţul de anul trecut, adică doar 199 de lei!

Biletele pot fi cumpărate, la fel ca şi la ediţiile precedente, prin reţeaua Eventim (www.eventim.ro). Mai multe informaţii despre bilete şi festival vor fi postate pe site-ul oficial www.peninsula.ro care va fi lansat în curând, cu un nou design şi un conţinut îmbunătăţit.

„Am decis că nu e de ajuns să înfruntăm criza economică şi să organizăm festivalul, ci e foarte important pentru noi să avem preţuri pe care vizitatorii şi le pot permite, având în vedere că este vorba de distracţia lor favorită pe timp de vară. În plus, pentru a îndulci ofeta şi mai mult anul acesta avem o zi în plus de concerte şi distracţie, şi anume ziua de joi, 26 august” – consideră directorul Festivalului Peninsula, Bodor Laszlo.

Oferta muzicală a Peninsulei 2010, cunoscută până acum, se îmbogăţeşte cu doi artişti olandezi, unul argentinian şi doi britanici.

Mixează în cele mai mari cluburi din lume, însufleţeşte petrecerile fierbinţi, produce ritmurile cele mai animate şi este favoritul publicului – el este Fedde Le Grand, căruia lumea îi poate mulţumi pentru hitul Put Your Hands Up For Detroit. Piesa va răsuna anul acesta la Freedom Music Arena.

DJ-ul de 33 de ani din Utrecht mixează pentru prima dată pentru publicul festivalier din Tîrgu Mureş, la fel ca şi cosmopolitul Hernan Cattaneo, un argentinian cu o poveste de succes veritabilă: a reuşit să devină cunoscut pe plan mondial, deşi este născut într-o ţară care nu a avut legături strânse cu circuitul internaţional al muzicii de club. Cattaneo este considerat o legendă între iubitorii stilului tribal şi progressive house şi va fi cu siguranţă una din senzaţiile de la Peninsula, având în vedere că pentru un set al argentinianului se luptă cele mai mari festivaluri şi cluburi din lume.

Tot din ţara lalelelor vine şi trio-ul Noisia, care potrivit specialiştilor sunt cel puţin la fel de buni ca Pendulum sau Justice. Produsul muzical al celor trei este o combinaţie perfectă de agressive drum’n’bass şi breakbeat-uri dezordonate. Albumul Split The Atom, primul disc lansat de olandezi, va fi prezentat la Peninsula – nu încape vorbă, locul nostru e acolo!

Şi Sub Focus – care vine din ceţosul Albion, Marea Britanie – este promotorul „ritmurilor rupte” la nivel internaţional, de o lungă perioadă de timp. În urmă cu 13 ani a început să îşi mixeze propriile piese, până ele au ajuns la urechile producătorului Andy C, iar restul e istorie. Chiar şi Prodigy l-a rugat pe Sub Focus să mixeze pentru ei. Britanicul e tot timpul în top, lucru pe care îl va demonstra şi la Festivalul Peninsula, în compania lui MC I.D.

O altă anexă a listei de animatori de petreceri, de prim rang, sunt londonezii de la Above & Beyond, una din cele mai provocatoare producţii muzicale ale scenei globale a muzicii de club. Jonathan „Jono” Grant, Tony McGuinness şi Paavo Siljamäki sunt adepţii unei subcategorii de trance – uplifting trance – iar piesele lor sunt mixate de DJ-i precum Tiësto, Armin van Buuren, Ferry Corsten, ATB sau chiar Paul van Dyk. Momentan sunt pe locul 4 în faimosul DJ MAG TOP 100, al cunoscutei reviste britanice de specialitate.

Artiştii care au confirmat până acum prezenţa la Peninsula 2010:

26 august: Ska-P, Babylon Circus, Sub Focus & MC I.D.

27 august: the Rasmus, Fedde Le Grand

28 august: Europe, Tricky, Hernan Cattaneo, Noisia

29 august: Korn, Above & Beyond