DJ set Sister Bliss la Peninsula!

DJ set Sister Bliss la Peninsula!

Mai sunt doar două săptămâni până la începerea celei de-a zecea ediții a Festivalului Peninsula și surprizele pentru fani tot nu s-au terminat. Pe 23 august, în prima zi a celui mai mare festival din România, nu vor cânta doar legendarii foşti membri ai trupei Dire Straits, sub numele de The Straits, ci va mixa pentru peninsulari nimeni alta decât Sister Bliss!

Membru fondator al trupei britanice Faithless, Sister Bliss este, după mai bine de 15 ani de carieră, un nume de reper al muzicii electronice. Seturile de DJ mixate la cele mai faimoase cluburi din lume, colaborările cu regizori de Oscar și artişti de talie internaționale și, bineînțeles, faptul că a fost, practic, imboldul muzical din spatele unor hituri precum „We come one” , „God is a DJ” sau „Insomnia” fac ca Sister Bliss să fie un show de neratat la cea de a zecea ediție a
Festivalului Peninsula. Artista va mixa joi la Ciuc Music Live Stage.

Programul muzical complet al Peninsulei poate fi consultat pe site-ul oficial al festivalului, www.peninsula.ro

Cea de-a zecea ediţie a Festivalului Peninsula se desfăşoară între 23 şi 26 august. Printre artiștii care vor concerta se numără Tinie Tempah – cel mai cunoscut artist hip-hop din Marea Britanie, The Straits – trupa înfiinţată de foști membrii Dire Straits care cântă hiturile legendarei formații de rock, cel mai iubit artist al Ungariei, Ákos, Children of Bodom, ATB, Netsky, Dirtyphonics, New Model Army, Babylon Circus, Rotfront și N.O.H.A.

Cele mai proaspete informaţii despre cea de a zecea ediție a Festivalului Peninsula le puteți găsi și anul acesta pe pagina oficială peninsula.ro.

Biletele şi abonamentele pentru Peninsula 2012 se vând în reţeaua de magazine Eventim şi pe eventim.ro. Un abonament costă 150 de lei, iar biletul de o zi – 60 de lei.