Detroit Grand Pubahs – Numb, Deaf & Dumb

 

Detroit Grand Pubahs este un proiect dintre puținele din ziua de azi care păstrează personalitatea creatorilor săi. Ambii originari din Detroit, au reușit să imprime proiectului tot ce au selectat ca fiind mai bun din mințiile lor.

Excepție nu face nici release-ul de față care-i reprezintă în totalitate, aspect la care o să ne întoarcem imediat. Întâi, release-ul anunță un viitor album „Madd Circus” care se anunță a fi lansat undeva la începutul toamnei. Judecând după ce au extras de pe el cu aproape jumătate de an înainte, putem să spunem că-l așteptăm cu inima la urechi.

Numb, Deaf & Dumb este un joc de cuvinte foarte drăguț, însă nu se referă la nici o filosofie extremă. Este vorba doar despre ironia producătorilor, atât de caracteristică. Versurile sunt foarte ingenioase și pe alocuri fac referire atât la publicul mondial al muzicii de profil cât și la producători. Mi se pare ciudat să vorbesc despre versuri în sfera asta muzicală, dar adevărul este că atât timp cât au un mesaj cu sens și cât timp nu se abuzează de ele, sunt foarte bine-venite. Din păcate, primim doar 3 piese, dintre care varianta lui DJ Pierre’s – Afro Acid Mix este foarte reușită. Un acid ușor, calmant și pătrunzător, îmbinat cu voci mai rele. Combinația ideală!

Vă invităm să-i dați o ascultare măcar, n-o să fie timp pierdut. În rest așteptăm album-ul din toamnă!

Am găsit albumul pe whatpeopleplay.com