Redshape – Red Pack

După nebunia pe care a reușit s-o dezlănțuie misteriosul artist cu albumul „The Dance Paradox”, îl revedem pe prima scenă muzicală cu un nou album de 6 piese – Redpack. Albumul din toamna trecută a fost unul foarte intim

reușind să aleagă sunetele parcă din cele mai ascunse colțuri ale firii sale. Era un album personal și foarte introvertit, pe care puțini au reușit să-l înțeleagă pe deplin.

Red Pack se deosebește total de acela, reușind întâi de toate să elibereze o forță pregătită și pentru cluburi. Sound-ul abordat este chiar unul de cameră obscură, repetitivă dar foarte jucăușă. Putem spune că Redshape s-a reîntors la rădăcini cu acest release, revenind la stilul care l-a consacrat: abstract și totuși foarte dansant. Nu am menționat încă faptul că albumul are 6 piese în total, iar ascultarea lor succesivă poate copleși în orice moment. Noi suntem mari fani ai artistului în special datorită intensității instrumentelor  și gamei variate de frecvențe folosite la un track. Mai mult decât atât, conceptul aflat în spatele sunetelor este foarte sublim și este tot mai decodabil cu fiecare piesă care apare.

Preferatele noastre sunt „The Lesson” și „Drama” dar recomandăm ascultarea lor în ordinea de pe album. Doar atunci vi se va dezvălui un joc de sunete foarte interesant al cărui singur scop pare energizarea maximă a auditorului. Drept dovadă, la prima piesă eram cam obosit, din varii motive, iar la „Drama” am reușit să-mi regăsesc sursa de putere.

Se pare că Redshape este totuși în formă și ne așteptăm cât de curând la încă un pachet de tonus muzical.

Feedback/păreri/detalii găsiți pe pagina release-ului la Delsin Rec.

 

George