ONG-uri la Peninsula Park

Festivalul Peninsula este, fără îndoială, cel mai mare eveniment în aer liber din Transilvania, fiind, în acelaşi timp, şi unul dintre cele mai importante pe scena evenimentelor din România.  

 

Organizatorii Festivalului Peninsula, în colaborare cu Grupul PONT, anunţă deschiderea sesiunii de înscrieri la concursul de proiecte, destinat organizaţiilor civile şi instituţiilor publice care vor să participe la ediţia din acest an a Festivalului Peninsula, în cadrul programului Peninsula PARK (fosta Civiliadă).  

 

 

Festivalul Peninsula înseamnă  nu numai un şir de concerte şi party-uri de înaltă calitate, ci mai degrabă un eveniment bazat pe stabilirea de parteneriate între diferite sfere ale societăţii, o adevărată experienţă de vară pentru toţi participanţii. Tocmai de aceea, organizatorii festivalului au contactat Grupul PONT (www.granturi.ro), o echipă cu o largă experienţă în managementul proiectelor şi în implementarea proiectelor de dezvoltare, cu scopul de a transforma Peninsula PARK într-un eveniment de maximă importanţă pentru sfera civilă din România. 

Organizatorii festivalului doresc să realizeze Peninsula PARK cu implicarea unor parteneri din sfera civilă şi publică, care au o activitate orientată spre tineret (între 16 şi 35 de ani) şi vor să desfăşoare programe proprii, adaptate condiţiilor speciale ale festivalului. Aşteptăm de la aplicanţi să vină cu programe, care sunt benefice publicului larg şi pot mobiliza cât mai mulţi peninsulari, cu implicarea lor în diverse programe interactive şi distractive, pe care organizatorii le promovează prin intermediul ghidului de programe, a paginii web şi a locaţiei amenajate special pentru desfăşurarea activităţilor. 

În procesul de selecţie organizatorii vor acorda prioritate acelor idei şi oferte care implică în mod activ participanţii la festival şi nu se rezumă numai la prezenţa pe teritoriul Peninsula PARK ci "intră şi în mulţime" cu acţiunile lor. 

Cei interesaţi pot citi online şi descărca anunţul de participare şi ghidul de aplicare online. Termenul limită de depunere a intenţiilor de participare este de 30 iunie 2010, ora 16.