Marco Bailey – Pet Shop Bitch [MB062]

În ziua de azi, toți dj-ii încearcă să se reinventeze, să experimenteze sound-uri noi, chiar dacă de-a lungul timpului și-au creeat un renume pentru că fac ceva unic.


Un exemplu bun este Felix Kröcher, care acum ceva vreme a trecut de la hard-techno, la ceva total diferit. Marco Bailey este o excepție de la această regulă. De ani buni el încearcă să-și păstreze propriul sound, experimentând în limitele care l-au făcut renumit. Release-ul de față se încadrează în aceste limite, și nu pot spune că sună rău. Cu remixuri din partea lui Christian Smith și Angstrom & Aalberg, putem fi sigur că opera este una de calitate superioară.  Bași rapizi, sunete ușor electrizate și un sound foarte viu, astea sunt caracteristice pentru MB. Remixul făcute de Angstrom și Aalberg este singurul care iese din spațiul creat de piesa originală impunând un sound mai atmosferic, cu un bas mai plin, dar care nu pierde nimic din intensitatea variantei originale.

Practic, marco ajunge să fie ultimul dj care încă susține techno clasic,în sunetul său regăsindu-se multe elemente care au consacrat acest gen muzical.

Sperăm să nu se dea bătut.

 

Go to Beatport.com Get These Tracks Add This Player