DJ Almud şi Muzzaik fac încălzirea pentru David Guetta

Concertul lui David Guetta din 15 octombrie de la Romexpo, Bucureşti, va beneficia de două seturi de încălzire a unor maeştrii ai muzicii electronice: DJ Almud şi trupa ungară Muzzaik.  

 

Almud este cunoscut iubitorilor muzicii electronice din România drept unul din producătorii emisiunii Kiss FM Club Mix, difuzată în fiecare vineri seara pe Kiss FM, de la ora 23. Bucureşteanul mixează “mai serios” de 7 ani şi, împreună cu Konstantin, – DJ-ul care va mixa după show-ul lui David Guetta – a animat mai multe petreceri nebune prin ţară.

 

 

Muzzaik sunt o forţă a naturii care a început în Ungaria, a populat toate radio-urile de top care introduc în playlist muzică electronică şi culminează  acum cu turneul din Europa de Est a lui David Guetta, care va fi urmat de mai multe concerte pe care băieţii le vor susţine în Olanda, Germania, Rusia şi peste Ocean.  

Biletele pentru David Guetta pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange şi Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti) şi pe www.eventim.ro.

 Preţul unui bilet este de 110 lei până în 14 octombrie, iar la faţa locului un tichet va costa 135 de lei. Biletul achiziţionat asigură accesul în incinta Romexpo o singură dată.  

Organizatorii au scos la vânzare şi bilete VIP, în număr limitat, acestea putând fi achiziţionate şi de la faţa locului. Un bilet GOLD VIP costă 300 de lei, iar un bilet SILVER VIP – 160 de lei. 

Posesorii tichetelor GOLD VIP vor fi primiţi cu un Welcome Drink, vor avea fructe şi snacks-uri gratuite, o intrare separată, toalete separate, garderobă asigurată în mod gratuit de către organizatori precum şi canapele comode în zona delimitată special lângă scenă, unde vizibilitatea este foarte bună.

În ceea ce priveşte posesorii de bilete SILVER VIP, aceştia vor avea şi ei o intrare separată, toalete separate, canapele comode, acces la un bar cu specialităţi, garderobă gratuită şi vizibilitate sporită.  

La eveniment vor avea acces numai persoanele care au împlinit 16 ani. Accesul în incinta Romexpo se face începând cu ora 20, pe poarta B, iar spectacolul va avea loc în Pavilionul Central. 

Despre spectacolul oferit de David Guetta la Bucureşti puteţi să obţineţi mai multe informaţii la adresa www.davidguettaparty.ro. Evenimentul este organizat de Deadcode Production, în parteneriat cu Festivalul Peninsula. Superstarul francez se va afla în Capitală în cadrul seriei de evenimente internaţionale Deadcode Production DIAMOND SERIES, care include şi concerte la Bratislava, Debrecen şi Praga.  

Evenimentul este susţinut de Kiss FM. Sponsori: Heineken, XSence, Burn, Citroen, J. W. Marriott, Kristal Glam Club.