Încă 1.000 de bilete pentru David Guetta la preţ promoţional!

După epuizarea primelor 1.000 de bilete, la preţ promoţional, pentru concertul lui David Guetta din 15 octombrie din Bucureşti, organizatorii au decis să ofere încă 1.000 de bilete la preţul special de 95 de lei!

 

Astfel, cei care încă nu au ajuns în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange şi Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti) sau nu au accesat site-ul www.eventim.ro mai au o şansă să participe la cea mai mare petrecere de muzică electronică a toamnei, plătind un preţ preferenţial. Totodată, până la biletul cu numărul 5.000 preţul este de 110 de lei. După epuizarea celor 5000 de bilete, tichetele cumpărate în avans până în ziua evenimentului vor costa 120 de lei, iar la intrare se va plăti 135 de lei.

Organizatorii au scos la vânzare şi bilete VIP, în număr limitat.

Posesorii biletului GOLD VIP, în valoare de 300 RON, pot savura evenimentul din locaţia special amenajată lângă scenă, în compania unor băuturi speciale, iar cei care achiziţionează biletul SILVER VIP, în valoare de 160 RON, vor avea un loc asigurat în galeria de vizavi de scenă. La eveniment vor avea acces numai persoanele care au împlinit 16 ani.

Fanii lui David Guetta mai au la dispoziţie doar 2 zile pentru a-şi ajuta idolul să devină cel mai bun DJ din lume: votul pentru Top 100 DJ din lume, realizat de reavista DJ Mag se încheie în data de 23 septembrie! Despre spectacolul oferit de David Guetta la Bucureşti puteţi să obţineţi mai multe informaţii la adresa www.davidguettaparty.ro.

Evenimentul este organizat de Deadcode Production, în parteneriat cu Festivalul Peninsula, şi face parte din seria de evenimente internaţionale Deadcode Production DIAMOND SERIES, care include concerte David Guetta la Bratislava, Debrecen şi Praga..