Mihai Popoviciu lansează „Trapped in Brakets”

După o vară agitată și plină de gig-uri importante în cluburile din Europa, Mihai Popoviciu s-a întors în studio. Așa se face că Mihai a lansat, la începutul lunii decembrie, „Trapped in Brakets”, la label- ul Highgrade Records.

Acesta este release-ul cu numărul 87 al casei de discuri și este disponibil în format vinyl și digital și conține trei piese, „Trapped in Brakets”, „Second Scale” respectiv „Adviced”. Materialul pregatește terenul pentru albumul de debut semnat Mihai Popoviciu, programat spre lansare în luna mai a anului viitor, la același Highgrade Records.

Deși este considerat de anumite publicații străine un „newcomer” în House și Techno, discografia lui Mihai Popoviciu vine sa contrazică această idee. Cu materiale lansate la label-uri ca Gigolo Records, Level Non Zeri, brise, Diynamic sau Highgrade, înca de la începutul anilor 2000, Mihai Popoviciu este astăzi unul dintre cei mai prolifici și apreciați producători de muzică electronică din Europa de Est.

Agenda încarcată a lui Mihai Popoviciu vine să confirme o dată în plus succesul internațional de care se bucură. Pentru finalul acestui an, Mihai va bifa o vizită în celebrul Panorama Bar, din Berlin, pe 18 decembrie. Cele mai importante gig-uri din 2011 pentru Mihai Popoviciu sunt în clubul S-One (Essen), pe 15 ianuarie, la The Civic Underground (Sydney), pe 26 martie, la L’Entrpot (Strasbourg), pe 1 aprilie, în Newberlinclub (Neumarkt), pe 28 mai și pe 25 iunie, la Munchen, în clubul Harry Klein.