Traversable Wormhole Vol. 01-05 [CLRDA001]

Traversable Wormhole Vol. 01-05 [CLRDA001]

Traversable Wormhole este probabil cea mai de succes serie a anului acestuia, după ce anul trecut a reușit să creeze adevărate valuri în scena mondială datorită misterului care plana asupra creatorilor săi. Anul acesta Chris Liebing și al său CLR au preluat întreaga serie și au dus-o la un alt nivel, reușit să atragă contribuții din partea multor mari artiști. Din fericire să zicem, am ajuns la finalul seriei.

T.W. este una dintre seriile care au reușit să revigoreze scena techno mondial și suntem convinși că vor apărea alte serii de discuri care să împingă mai departe existența genului. A fost o călătorie fantastică, prin doar 5 discuri lansate, dar care au fost exploatate la maximul potențialului lor.

Release-ul de final este de fapt un album digital, care cuprinde pe lângă toate piesele lansate anterior și „When 2D Meets 3D”, o anomalie semnalată pe întregul mapamond, remixată de Chris Liebing. Acest a reușit să țină această creație nelansată multă vreme, dar după ce și-a făcut treaba înnebunind publicul, o vedem la dispoziția oricui. Aceasta este și preferata noastră de pe întreg albumul, datorită sample-urilor distorsionate care te hipnotizează instant. E ca și cum ai asculta o piesă de pe cealaltă parte a găurii negre, care ,deși a fost emisă într-o stare cristalină, ajunge să fie distorsionată de toate anomaliile fizicii.

Pe lângă asta, pe album apare și un set realizat de Adam X care înfățișează toate piesele originale de pe această serie. Noi suntem mari fani 2001: A Space Odyssey și suntem convinși că acest set ar fi fost un fundal muzical fantastic pentru acest film. Foarte multe sunete și bucăți abstracte și distorsionate care reușesc să creeze o atmosferă plină de mister și care împinge orice ascultător să se implice în această dezlănțuire de forțe primordiale.

Chris Liebing contribuie și el cu un set realizat în totalitate din piesele remixate ale acestei serii. Pentru că Adam X se ocupă de partea abstractă a acestuia, este de înțeles de ce a ales Chris să  producă partea orientată mai mult înspre cluburi. Un set foarte energic cu o structură dinamică care va reuși să facă lumea să se miște. Un set venit foarte oportun pentru că, o dată cu venirea anului nou, petrecerile se vor înmulți și e nevoie de un set foarte bun care să meargă până se trezesc dj-ii de la petrecerile mai mult sau mai puțin private.

Sperăm că v-a plăcut la fel de mult pe cât ne-a plăcut nouă această serie, a meritat să așteptăm fiecare nouă lansare și sperăm să mai auzim și alte lansări care se revigoreze scena electronică precum a făcut Traversable Wormhole.

ascultă