Mihai Popoviciu mixează la Moscova

Pe 20 mai, Mihai Popoviciu, reprezentat de agenția Cyclic, este  invitatul special al clubului Propaganda din Moscova. Evenimentul este realizat în urma colaborării dintre Cyclic Agency și Warehouse, iar line-up este completat de Izhevski, un apropiat al scenei de profil de la noi, acesta bifând o prezență la evenimentul Deep Mix Night@Space, din luna februarie.

2011 poate fi anul lui Mihai Popoviciu!
Mărturie în acest sens stă agenda DJ-ului român care cuprinde, între altele, gig-uri la Manchester, Berna, Londra, Ibiza sau Munchen. Producătorul Mihai Popoviciu pregătește în acest an și un prim album full-length, programat spre lansare pe 16 mai. Materialul va fi lansat, bineînțeles, la Highgrade Records.
DJ-ul rus Izhevski activează în cadrul Deep Mix Moscova încă din 2005, stilurile abordate fiind deep-house, minimal-techno sau dub. Primele gig-uri la care a mixat s-au desfășurat în capitala Rusiei, în cluburi ca Progressive Daddy sau Paparazzi Bar, iar de curând este rezident și promoter la cea mai
populară locație de profil din Moscova, Club Propaganda. Nu mai reprezintă pentru nimeni un secret faptul că Izhevski deține o colecție de, atenție, 3000 de discuri de vinil.