Marko Nastic @ Midi [recomandat]

Cei ce au fost la festivalul Delahoya 2009 își aduc aminte cu mare plăcere de artistul Marko Nastic, un personaj neconformist și plin de viață,  care i-a aruncat în aer pe cei prezenți la festival cu muzica sa. Iată că după aproape 2 ani după ce ne-a încântat cu un set de excepție la  Delahoya, Marko revine în Cluj dar de data aceasta în cel mai renumit club clujean – Club Midi (Top 28 DJ Mag) –  la un eveniment organizat de Skills Records.

Marko Nastic este de altfel unul din cei mai talentați și apreciați dj-i și producători din estul Europei, mixând constant de aproape 10 ani încoace la cele mai mari evenimente de pe tot globul. Povestea lui incepe însă în Serbia anilor 90, atunci când muzica electronică și războiul făceau ravagii în țara sa. Nimic însa nu l-a putut opri pe Marko și pe prietenii săi să construiască una din cele mai dinamice scene de muzică electronică din Europa, petrecerile ilegale organizate de ei în acea perioadă devenind între timp legende urbane.

Nu a trecut mult timp și renumele lui Marko s-a răspândit dincolo de granițele Serbiei, stilul său unic de a mixa pe 3 turn-tables recomandându-l  alături de alți artiști est europeni ca Umek sau Valentino Kanzyani – alături de care formează în acea perioadă echipa  Recycled Loops – la cele mai tari petreceri din Europa. Mai târziu se alătură labelului „Jesus Loved You” condus de Valentino Kanzyani, urmând să fondeze propriile sale labeluri: Recon Warriors, Recon Light și Traffica – devenind un artist complet, căruia nu i se poate aplica nici o eticheta. Vă invitam vineri 18 martie să-l ascultăm împreuna pe Marko, în premieră în Clubul Midi, alături de Horace Dan D. și Just D’Light.